Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

intikam çiçeği (kitap kapağı çalışması)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
roman ve kapak tasarımı bana aittir arkadaşlar tasarım hakkında yorumlarınızı bekliorum
intikamie.jpg

Benzer konular

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
1. oradaki barkot hiçbir makina tarafından okunmaz
barkotun okunabilmesi için çizgiler koyu bir renkte ve altındada beyaz zemin olmalı
2. Yazılar okadar parlıyorki, ciddi bir çalışmada sırıtarak gülümseyen küçük çocuklar gibi duruyorlar

bence yazıları, tasarım ile bütünleştirmeniz gerek
daha koyu renkler deneyebilirsiniz

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. oradaki barkot hiçbir makina tarafından okunmaz
barkotun okunabilmesi için çizgiler koyu bir renkte ve altındada beyaz zemin olmalı
2. Yazılar okadar parlıyorki, ciddi bir çalışmada sırıtarak gülümseyen küçük çocuklar gibi duruyorlar

bence yazıları, tasarım ile bütünleştirmeniz gerek
daha koyu renkler deneyebilirsiniz

barkot sadece bi font deneme amaçlı. fikirleriniz için teşekkürler

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
zeminde kesik kesik çizgiler var sanki birleştirme veya kaydetme hatası gibi çok kötü duruyor..

arkakapakta yazıları tiresiz yapmışsın fakat ikinci paragrafta tireleme (dikkat yazısında) var

yazı sonlarında iki paragrafta 6 nokta bir paragrafta 5 nokta ve son parafrafta 7 nokta var bence bunları sadece üç noktaya indir yada tek nokta kullan :)

birde suna takıldım intikam çiçeği kitabın ismi ama ön kapakta 5 arka kapakta 2 çiçek var görsel çağrışımda intikam çiçekleri daha mantıklı olur ya da tek çiçek daha sade ve güzel durur gibi

yayımcı logosu ve yazı renklerini sarı değilde yüzde 30-40 siyah (gri) kullansan nasıl görürür.. ben düşündümde bana hoş geldi gibi...

emeğine sağlık iyi calismalar

Son düzenleme:

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
lovies değerli yorumun için teşekkürler

zeminde kesik kesik çizgiler var sanki birleştirme veya kaydetme hatası gibi çok kötü duruyor..

arkakapakta yazıları tiresiz yapmışsın fakat ikinci paragrafta tireleme (dikkat yazısında) var

yazı sonlarında iki paragrafta 6 nokta bir paragrafta 5 nokta ve son parafrafta 7 nokta var bence bunları sadece üç noktaya indir yada tek nokta kullan :)

birde suna takıldım intikam çiçeği kitabın ismi ama ön kapakta 5 arka kapakta 2 çiçek var görsel çağrışımda intikam çiçekleri daha mantıklı olur ya da tek çiçek daha sade ve güzel durur gibi

yayımcı logosu ve yazı renklerini sarı değilde yüzde 30-40 siyah (gri) kullansan nasıl görürür.. ben düşündümde bana hoş geldi gibi...

emeğine sağlık iyi calismalar

tireleme ve noktalara dikkatimden kaçmış. zemindeki kesik çizgilerin sebebi export yaparken düşük değerde export ettim ondan kaynaklanıyor. (upload ederken çok uzun sürüyor yoksa :) )

dikatinizden kaçmış birşey var ön kapakta diğer çiçeklerden farklı olan bir çiçek var. karakter ve logo renkleri önerilerinizi deneyeceğiim saygılarımla... teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yapmaya değer bulduğunuz için....

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bende arka kapaktaki beyaz yazı kısmını beğenmedim tuhaf durmuş;ama çalışma bütün olarak hoşuma gitti eline sağlık

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende arka kapaktaki beyaz yazı kısmını beğenmedim tuhaf durmuş;ama çalışma bütün olarak hoşuma gitti eline sağlık

yorumun için teşekkürler. arka kapaktaki beyaz yazı kısmını derken sadece renk olarak mı paragraf biçimi vb. mi.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık... Ancak kapak benim gözümü yordu, özellikle sarı yazılar aşırı canlı duruyor. Ayrıca yayınevi yazısı ve logo hiç görünmüyor. Çalışmanın üzerinde biraz daha durulması kanaatindeyim. Başarılar...

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık... Ancak kapak benim gözümü yordu, özellikle sarı yazılar aşırı canlı duruyor. Ayrıca yayınevi yazısı ve logo hiç görünmüyor. Çalışmanın üzerinde biraz daha durulması kanaatindeyim. Başarılar...
teşekkürler yorum için düzeltme çalışmları yapıyorum fikirler ddoğrultusunda

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
tireleme ve noktalara dikkatimden kaçmış. zemindeki kesik çizgilerin sebebi export yaparken düşük değerde export ettim ondan kaynaklanıyor. (upload ederken çok uzun sürüyor yoksa :) )

dikatinizden kaçmış birşey var ön kapakta diğer çiçeklerden farklı olan bir çiçek var. karakter ve logo renkleri önerilerinizi deneyeceğiim saygılarımla... teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yapmaya değer bulduğunuz için....[/QUOTE]

merhaba dostum

ön kapakta çiçeğir farklı oldu dikkatimi çekti çekmesine de benim anlatmak istediğim önte o farklı olan tek çiçek toplu çiçekler arkada olabilir gibi ön kapak daha sade olması için... bir de kitap yazarı ve arkadaki yazıları farklı bir font yapsan mesela minion mypro gibi fontlar kullanman daha güzel olur gibi renklerini gri tutman daha güzel göründü ama hala paragraf sonlarındaki fazla noktaları atlamıssın...
yanlıs anlama seni uğraştıırmak gibi bir niyetim yok :)
sadece gördüklerimi ve nacizane fikirlerimi söylüyorum bende burda yayımladığım işlerde baya fikir sahibi oldum.... emeğine sağlık tekrar.....