Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Irak

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
iraqfv1.jpg

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
laf kalabalığına gerek yok çok başarılı bir iş hatta süper...

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
no mercy insanın dikkatini aşa dogru kaydırıyo yukarı dogru yazılmasını daha ii olur bide IRAK yazısının etrafindaki brushları kaldırırsan çok kalabalık yapmış harici güzel çalışma olmuş eline saglık

pardon brush degilmiş onlar :D ben öle gördüm

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
bence, herşey güzel ama renklerin canlılığı ile Irak hakkında bize verilmeye çalışan bilgi arasında.. bağ yok..renkler canlı...?
belki yanlış düşünüyorumdur ama bana böyle bir his verdi.. renkler canlı yani..

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tam ben de bunu diyecektim.Renk cümbüşü var, Irak'da yapılan savaşı değil de, sanki başka bir şeyi anlatıyor gibi :)

Kalan kısımlar ise cok güzel :)

gokhanbartu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
verilen msj olarak dediklerinizek katılıyorum. tasarım olarak ise tam benlik

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yukarı taraftaki beyaz boşlugu neden bıraktıgını anlayamadım zaten dikkat çekiyo ırak yazısı sayın pekmuhterem arkadasım,! sag vede soldaki pixellenmiş görüntü veren o cisimleri neden kullandıgını anlamadım! renk geçişleri için çok renk kullandıgını düşünüyorum sayın vede aziz pekmuhterem kardeşim ama neden onlar çok şert canm kardeşim:)ırak yazısının neden araları açık! birbirine sıkışmış olsaydı! hani dar böyle insanın içini karartan ama ben oraya baktıgımda içim aydınlandı:D anlatmak istedigimi anladın demi? yani yazılarda rahatlık var hocamm1 oysaki ırak rahatlık verdiren bi konu değil! eline emegine makinana ramine saglık canım kardeşim! seviyorum seni

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
sadece ve sadecedize takma adlı grafikerler.net üyesi arkadaşım, lafım sana! Dinliyon mu! beyaz boşluk hakkında, espas olmasın mı?! ha, cvp ver!! piksel görüntülere gelince, onları istersen bi montajla ve yok et.Sonra neden oraya koyduğumu anlıyacağına eminim!!! daha bitmedi, dur gitme bi yere.Hepsini oku!! reng geçişleri konusunda hak veriyorum sana. ama daha az reng geçişi kullansamda yine sert kullanırdım bu konuda. ırak yazısının arları açık, çünkü alanım fazlasıyla var arka fondaki espasdan dolayı. ama insanın içini karartması için başka bişiler yapılabilrdi. şşşş, sen okuyon mu bunları!! ama en büyük hatam, ki sonradan farkına vardım, cıvıl cıvıl bir ırak çalışması oldu!!

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yukarı taraftaki beyaz boşlugu neden bıraktıgını anlayamadım zaten dikkat çekiyo ırak yazısı sayın pekmuhterem arkadasım,! sag vede soldaki pixellenmiş görüntü veren o cisimleri neden kullandıgını anlamadım! renk geçişleri için çok renk kullandıgını düşünüyorum sayın vede aziz pekmuhterem kardeşim ama neden onlar çok şert canm kardeşim:)ırak yazısının neden araları açık! birbirine sıkışmış olsaydı! hani dar böyle insanın içini karartan ama ben oraya baktıgımda içim aydınlandı:D anlatmak istedigimi anladın demi? yani yazılarda rahatlık var hocamm1 oysaki ırak rahatlık verdiren bi konu değil! eline emegine makinana ramine saglık canım kardeşim! seviyorum seni

sadece ve sadecedize takma adlı grafikerler.net üyesi arkadaşım, lafım sana! Dinliyon mu! beyaz boşluk hakkında, espas olmasın mı?! ha, cvp ver!! piksel görüntülere gelince, onları istersen bi montajla ve yok et.Sonra neden oraya koyduğumu anlıyacağına eminim!!! daha bitmedi, dur gitme bi yere.Hepsini oku!! reng geçişleri konusunda hak veriyorum sana. ama daha az reng geçişi kullansamda yine sert kullanırdım bu konuda. ırak yazısının arları açık, çünkü alanım fazlasıyla var arka fondaki espasdan dolayı. ama insanın içini karartması için başka bişiler yapılabilrdi. şşşş, sen okuyon mu bunları!! ama en büyük hatam, ki sonradan farkına vardım, cıvıl cıvıl bir ırak çalışması oldu!!

ben bu konuşma tarzından bişey anlamadım
kavgamı ediyorsunuz samimimisiniz belli olmuyor
biraz daha üsluba dikkat etseniz diğer üyelerimizde rahat rahat okusa yazdıklarınızı

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
horus, sadecedize benim en nefret ettiğim kankamdır. :D sorun yok tanışız biz.Ha eğer diğer arkadaşlar rahatsız olabilir konuşmanızdan dersen eyvallah ama öyle başkalarını rahatsız edici bir konuşma üslubumuz yok diye düşünüyorum.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yok ondan değil sanki birazdan birbirinizin gırtlağını sıkacaksınız gibi geldi :)

bloodyman

🌱Yeni Üye🌱
EEt harika olmus sadece tek bi onerim var. Neticede savasla ilgili bir afis ve haaliyle acının renkleri olması gerek demek istediğim bu kadar renkli bir tasarım yerine daha az canlı bir calısma daha ii olur die dusunuorum. Bence bole bi kompozisyonda en fazla 3 renk uzerine kurulan bir tema olmalı

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
az önce fark ettim ki ( ki çalışmayı yapıp biteli 3 4 gün oldu :D) askerin gözlerine siyah şerit çekmiştim. Sonrada askerin pozisyonunu biraz aşşağı kaydırmıştım ama şeridi unutmuşum :D şerit askerin kaskında kalmış :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Erdemcim sen bunun birde ayakkabılı versiyonunu ele al:p

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler de, bunu yapalı biraz zaman oldu, ozmaan bu zamana bazı görüşlerim değişti haliyle, işçilik için belki değil ama düşünce olarak pek hoşuma gitmiyor artık bu çalışmam.

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş, elinize sağlık