IRN MDN-DemirBakire Seçmeler DemirBakire's Gallery
The_Who 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Mar 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Web sitesi demirbakire.deviantart.com 9 Mar 2010 #1 IRN MDN-DemirBakire Seçmeler DemirBakire's Gallery
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 9 Mar 2010 #2 paylaşım için teşekkürler...
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 9 Mar 2010 #3 Hangi programda çizdiniz? Mause ile mi yoksa tabletle mi çizdiniz? Bunları da belirtirseniz daha iyi olacak. Paylaşım için teşekkürler.
Hangi programda çizdiniz? Mause ile mi yoksa tabletle mi çizdiniz? Bunları da belirtirseniz daha iyi olacak. Paylaşım için teşekkürler.
The_Who 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Mar 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Web sitesi demirbakire.deviantart.com 9 Mar 2010 #4 Alt yapısını elde çiziyorum. Photoshop ve Illüstrator programlarını kullanıyorum, ağırlıklı olarak PS. Mause'la yapıyorum.
Alt yapısını elde çiziyorum. Photoshop ve Illüstrator programlarını kullanıyorum, ağırlıklı olarak PS. Mause'la yapıyorum.