orda birileri var mı?
F fairylike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 852 Tepkime puanı 35 Yaş 43 Web sitesi www.facebook.com 15 Nis 2009 #1 orda birileri var mı? Son düzenleme: 15 Nis 2009
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 15 Nis 2009 #2 Çok güzel olmuş keşke değerinin farkına İngilizce bilmeyenler de varabilseydi.
F fairylike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 852 Tepkime puanı 35 Yaş 43 Web sitesi www.facebook.com 15 Nis 2009 #3 teşekkürler efoja
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 15 Nis 2009 #4 Orada birileri var mı? Konu ve kompozisyon güzel, çizim güzel... daha ne olsun Ellerine ve emeğine sağlık canım İyi çalışmalar...
Orada birileri var mı? Konu ve kompozisyon güzel, çizim güzel... daha ne olsun Ellerine ve emeğine sağlık canım İyi çalışmalar...
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 15 Nis 2009 #5 güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
Dilara GENÇYILMAZ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 1,347 Tepkime puanı 27 Web sitesi www.dilaragencyilmaz.net 15 Nis 2009 #6 Güzel gerçekten.. Gözlerinin içindeki yansıma neyin yansıması acai merak ettim görsel çok küçük
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 15 Nis 2009 #7 Çok şirin bir kararkter olmuş. Orada kimse var mı ? temasına bakış cok uyumlu Tebrik ederim aslı eline sağlık.
Çok şirin bir kararkter olmuş. Orada kimse var mı ? temasına bakış cok uyumlu Tebrik ederim aslı eline sağlık.
F fairylike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 852 Tepkime puanı 35 Yaş 43 Web sitesi www.facebook.com 16 Nis 2009 #8 blueden' Alıntı: Orada birileri var mı? Konu ve kompozisyon güzel, çizim güzel... daha ne olsun Ellerine ve emeğine sağlık canım İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... sağol denizcim wwaslıww' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler aslı Kedyy' Alıntı: Güzel gerçekten.. Gözlerinin içindeki yansıma neyin yansıması acai merak ettim görsel çok küçük Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.o benim kalemimin yansıması Selim MERCANO' Alıntı: Çok şirin bir kararkter olmuş. Orada kimse var mı ? temasına bakış cok uyumlu Tebrik ederim aslı eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... olmuş mu?beğenmene sevindim
blueden' Alıntı: Orada birileri var mı? Konu ve kompozisyon güzel, çizim güzel... daha ne olsun Ellerine ve emeğine sağlık canım İyi çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... sağol denizcim wwaslıww' Alıntı: güzel bir çalışma olmuş eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler aslı Kedyy' Alıntı: Güzel gerçekten.. Gözlerinin içindeki yansıma neyin yansıması acai merak ettim görsel çok küçük Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.o benim kalemimin yansıması Selim MERCANO' Alıntı: Çok şirin bir kararkter olmuş. Orada kimse var mı ? temasına bakış cok uyumlu Tebrik ederim aslı eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... olmuş mu?beğenmene sevindim