filmi bende izlemedim ,açık sahnelerden bahsediliyor keşke olmasa ama filmin ilgi görmesi için böyle sahneler ekleniyor, örnek genco erkal yılların tiyatrocusu ama biz onu şebnem özinalın sayesinde tanıdık şebnem özinal gecelik giydiği için insanlar merak içnde tiyatroya akın etmişlerdi ,filmler iyi kötü herkes eleştiri yapabilir ama kesinlikle gidilmeli diyorum sinema sektörünün ayakta kalması için bizim desteğimize ihtiyacı var. cem yılmazın filimlerini beğenirim inanıyorumki ilerde daha güzel filmler sunacak sinema severlere,sonuçta bir sürü madi manevi emekler harcanılmış, ve bizlerinde onlara madi manevi testekte bulunmamız gerekir diyorum.biletlerde çok uygun seçim size kalmış![]()
Film daha çok 30 yaş civarı,hayatında birşeyler yaşamış olan ve hemen yakınımızdaki insanların da yaşayabileceği türden bir bir filmdi.Gitmenizi tavsiye ederim.Açık sahne dediğiniz bölümleri büyütmeye gerek yok bence,tv'de seyrettiklerimizle kıyaslanınca..Müzikler ve senaryo mutlaka sizi alıp biryerlere götürecektir..
doğru bir noktaya değinmişsiniz teşekkürler..
ama bu arada lütfen yazım kurallarına dikkat edelim![]()
teşekkürlerdikkat ederim
Çağan Irmak'ın bütün filmlerini severek seyrederim "ISSIZ ADAM" da en beğendiklerimden birtanesi. Mutlaka seyredilmesi gereken, çağımız ilişkilerini konu alan ve başarıyla yönetilmiş bir film. Filmin en beğendim yeri son 5 dakikası arkadaşlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.