Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İst .Medeniyet Üniv. 2adet Logo Çalışmam

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
İst .Medeniyet Üniv. 2adet Logo Çalışmam, kendi favorim 2 numara
(not: konuyu buraya açmamdaki amaç yarışmanın değil logomun tartışılması, yok yarışmaya niye girdik yok hakkımız yenecek vs tartışmalar can sıkıcı , bu tür polemikler ilgili yerde yapılsın daha iyi)

logo1:
0tDvD.jpg

logo2:
O1QbF.jpg

çalışmada düzeltme
YoUx0.jpg

(ortadaki, i harfi ile iki elinde kitap olan bir öğrenci figürü yansıtmak istedim)

çalışmada düzeltme
YoUx0.jpg

(ortadaki, i harfi ile iki elinde kitap olan bir öğrenci figürü yansıtmak istedim)

Benzer konular

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Harf kombinasyonlarıyla bir şeyler yapmak yerine medeniyet'i sembolize edecek bir şey yapsaydınız daha iyi olurdu bence. Bir de logodaki kontürler hadi bir nebze de, okulun açık adını da kontürlü yazmanız hiç olmamış. Yarışma için hayırlısı olsun diyelim. Selamlar.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Harf kombinasyonlarıyla bir şeyler yapmak yerine medeniyet'i sembolize edecek bir şey yapsaydınız daha iyi olurdu bence. Bir de logodaki kontürler hadi bir nebze de, okulun açık adını da kontürlü yazmanız hiç olmamış. Yarışma için hayırlısı olsun diyelim. Selamlar.

Teşekkür Ederim, Yorumunuz İçin,,

artdirector58

🌱Yeni Üye🌱
Tamamen harf anatomisine aykırı bir çalışma. Tasarım demeyeceğim, çünkü tasarım değil bu. Kusura bakma arkadaşım. Bırakın harflerden yapılmış olmasını, harflerden yapılmaz diye bir kural yok. Ama tipografi ve yazı eğitimi almamış bir insan ancak bunu yapar ve yaptiğinin doğru olduğunu zanneder.

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. logo daha dengeli ve iyi bence biriniciyi gelistirmeye sadelestirmeye bakın derim. hatta ben iii görünce yetisen, büyüyen bir gençlik insanlık (medeniyet) algıladım... yani yapı oladak hem insani hemde üni ismini yeterince vurgulayıcı sadece renk ve isimde kullanacağın fontu olgunlastırırsan bence güzel olur... 2. yoruma gerek yok zaten...

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
birinci göze hoş geliyor.fakat ben 7 kollu şamdan figürüne benzettim.jüride masonik arkadaşalar varsa seçebilirler bunu.:)))bu günlerde çok fazla hayatın şifrelerini izliyorum ondan mı acaba??
images

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Tepki olarak değil, meslektaş olarak görüşümü bildiriyorum cengiz. Üzülme kırılma yok. Çünkü hepimiz biliyoruz ki bu tarz işler yaklaşık 15-20 alternatiften sonra alakasızca bir şeye doğru yöneliyor. Hayal gücümüzü medeniyetten değil içinde olduğumuz toplumdan alıyoruz.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tepki olarak değil, meslektaş olarak görüşümü bildiriyorum cengiz. Üzülme kırılma yok. Çünkü hepimiz biliyoruz ki bu tarz işler yaklaşık 15-20 alternatiften sonra alakasızca bir şeye doğru yöneliyor. Hayal gücümüzü medeniyetten değil içinde olduğumuz toplumdan alıyoruz.

arkadaşım, tabiki kızmadım acımasız ve sert eleştirilere alışkınım bu sitede ama benzettiğiniz şeye bakın yaa :bigsmile::bigsmile: