Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Calısmalarım

NaSrOk

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Photoshopda yenirim, can sıkıntısından yaptıgım profesyonel olmayan calısmalardır, yorumlarınızı almak istedim

tourdegalatacopylu3.jpg

aysofya5vl5copyyq3.jpg

bogaz67vg4bv3.jpg

kizkulesi0001ff2.jpg

p1060262copyyo6.jpg

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
haydarpaşalı çalışmayı sevdim ben birde imzanız çok göze batıyor nerdeyse çalışmanın bir parçası gibi kocaman

DURU_SU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarınızı bir mantığa oturtturmanızı tavsiye ederim. Burada anlatılmak istenen hiçbirşey olmadığı için yorum yapacak birşey yok malesef.

Bazı vectorleri alıp fotoğrafların zeminine yerleştirmişsiniz. Başka hiçbişey göremedim.

Başarılar

sharaph

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ayyildizforum.net
istanbulu anlatırken, birde mesaj vermelisin bence... sadece vektör çalışmak olmamalı amaç.

Ayasofyaya sanki füzeler yerleştirilmiş, ateşlemeye hazır bekliyor gibi olmuş :) İnce bir savaş mesajı mı var sanki :)

bir başkası... Kız kulesi... Obenim svedam :D Ama bakıyorum da o kadar vektörel bir karalama yapılmış ki, kız kulesi gölgede kalmış :)

ama yine de başlangıçsa, yılmak yok :) denemeye devam ;)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
çalışmalar amaçsızca sadece vektörleri fotoğrafa eklenerek hazırlanmış. özen ve emek göremedim ben. ayrıca photoshop tan çok corel işini andırıyor.. bence biraz daha farklı düşünmelisiniz bakış açınızı genişletmelisiniz. programda yeni olmak düşüncedeki yaratıcılığı engellememeli. söylediklerime alınmayacagınızı ve aksine büyük tavsiyesi gibi düşünüp göz önünde bulunduracağınızı umuyorum.. corel ve photoshop ile ilgili herşeyi danışabilirsiniz.

NaSrOk

🌱Yeni Üye🌱
Yeni oldugumu ve fazla bisi olmadıgını zaten resimlerden önce söyledim: Bunu tekrar tekrar söylemenin sadece bilmişlik taslamak ve kalabalık yapmaktan baska bi amacı olmadıgı görüşündeyim.

Belli bi seviyeye gelmek için sacma sapanda olsa bisiler yapmak gerekir die düşünüyorum. Kimse birden bire profesyonel olamaz sonucta. Yorumlarınız için tesekkür ederim

maho_aga

🌱Yeni Üye🌱
bana çok basit geldi.galiba sırf brushları kullanmıssın.bütün resimler birbirine benziyor. daha yaratıcı olmanı tavsiye ederim. kusura bakma

Hat-Min

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarınızı bir mantığa oturtturmanızı tavsiye ederim. Burada anlatılmak istenen hiçbirşey olmadığı için yorum yapacak birşey yok malesef.

Bazı vectorleri alıp fotoğrafların zeminine yerleştirmişsiniz. Başka hiçbişey göremedim.

Başarılar

Katılıyorum resim üzerinde vector brush çalışılmış..
Kolay gelsin

mcleane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cinema4fx.com
basit veya değil bence hoş görünüyorlar ama şunuda belirteyim gercekten brushlardan sıkıldık yani daha yaratıcı seyler görmek istiyoruz :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar güzel ama bazıları abartılı olmuş

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben illa her işin altında fikir ya da mantık arayanlardan değilim (kreatif olması gereken işler dışında). ama şu da var ki dekoratif çalışmanın da belli kuralları var. bu kuralın en önde geleni de gelişkin bir beğeniye sahip olmak ve kompozisyon kurabilme yeteneği. ayrıca zaten hali hazırda olan, başkalarının yaptığı şeyleri birleştirmek ne derece tasarımcılık bunu düşünelim.

şimdi işlerinize bir de bu açıdan bakın ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

joqa

🌱Yeni Üye🌱
boğaz köprüsü & kız kulesi çok şekiL oLmuşşş daha profsyneL diilsin ama ii :)

Layer_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Boğaz Manzarasını beğendim deniizn üstünde efektler harika durmuş.

Rockstar

🌱Yeni Üye🌱
çok fazla brush fln kullanmışısn biraz azaltırsan daha hoş bir görüntü olabilir...! Yinede güsel ;)

Nekr

🌱Yeni Üye🌱
Yeni oldugumu ve fazla bisi olmadıgını zaten resimlerden önce söyledim: Bunu tekrar tekrar söylemenin sadece bilmişlik taslamak ve kalabalık yapmaktan baska bi amacı olmadıgı görüşündeyim.

Belli bi seviyeye gelmek için sacma sapanda olsa bisiler yapmak gerekir die düşünüyorum. Kimse birden bire profesyonel olamaz sonucta. Yorumlarınız için tesekkür ederim

hiç bir konuda saçma sapan birşeyler yaparak bir yere varamazsın. yorum yapılıyor, olmusuz olunca tepki gösteriliyor. bu brushları kullanarak güzelim fotoğrafları mahvetmişsin ve bunu benim 8 yaşımda kardeşim bile yapıyor.

resim yeteneği olmayan birinin çöpadamlar çizip nasıl olmuş yorum yapın demesi gibi birşey olmuş bu. ha öyle deseydin sadece yine sorun olmazdı belki bende zamanında fotoğrafa bir efekt atıp vay be ne yaptım ama diyodum. sonra anladım ki bu iş böyle olmuyor, o benim değil photoshop programının yeteneği. fakat sen "belli bi seviyeye gelmek"ten bahsetmişsin. böyle gelemezsin.

imza olayına gelince, imzanı tamamen yok et derim. daha zamanı var. fakat sen seviyorsun o tür şeyleri belli o zaman biraz daha küçültmeyi dene.

emin ol sahte sahte "ay çok güzel olmuş" falan diyenler daha çok zarar verir sana. bu olay, kolay gibi görünen zor şeylerdendir. yol uzun yani. kolay gelsin.