Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

!!! istanbul foto

sevdegul

🌱Yeni Üye🌱
benim acil istanbul resimlerine ihtiyacım var. arapça tur kataloğu yapıyorum üstelik corel de:((( sanırım bu açıklamam size çektiğim eziyeti anlatmama yardımcı olmuştur. eğer elinizde varsa lütfen bekliyorum.:sadsmile:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
google görseller kısmınd, İstanbul'u aratırsanız bir sürü resme ulaşmanız mümkün ;)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
sitede önceden paylaşılmıştır, arama yaparsan bulabilirsin
Kolay gelsin

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İsteğiniz baya geniş bir araştırma gerektiriyor
İstanbul ama neresi özellikle istediğiniz yerleri vardır mutlaka

sevdegul

🌱Yeni Üye🌱
önerileriniz için çok teşekkürler hepsini denedim:) istanbul un meşur tarihi ve turistlik yerlerinin düzgün ışık ve açılarda çekilmiş resimleri lazım. istanbu a ait herhangi bi kompozisyonda olabilir. mesela müşteri gazino tarzı bi yerde dans eden bi dansöz istemişti ama ben google bir tane dahi bulamadım. tüm günüm bu işe heba oldu:(

aydın11

🌱Yeni Üye🌱
şikayetim ve yoksa benmi acemiyim ?

mesela bir resim arayacağım ismini yazıyorum o resimle alakalı bir türlü istediğim sonuca ulaşamıyorum arama motoru bence yeterli seviyede değil.
istanbul yazıyorum resim diyorum iş ilanları çıkıyor başka resimler çıkıyor ama istanbul manzaralarına ait bir şey bulamadım. resim arayan arkadaş haklı bulunamıyor

selo37

🏆Pro Tasarımcı🏆
Türkiye Resimleri Arkadaşlar buradan istediğiniz resimlere ulaşabilirsiniz. Resimlerin çözünürlükleri güzel, sadece kötü tarafı ne yazıkki güzelim Türkiyemizin yabancılar tarafından çekilmiş fotografları içeren bir site olması.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim acil istanbul resimlerine ihtiyacım var. arapça tur kataloğu yapıyorum üstelik corel de:((( sanırım bu açıklamam size çektiğim eziyeti anlatmama yardımcı olmuştur. eğer elinizde varsa lütfen bekliyorum.:sadsmile:

Draw'da arapça tur kataloğu yapıyorsanız en az zorlanacağınız kısım istanbul fotoğrafları bulmaktır bence. Allah kolaylık versin...