Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim acil istanbul resimlerine ihtiyacım var. arapça tur kataloğu yapıyorum üstelik corel de(( sanırım bu açıklamam size çektiğim eziyeti anlatmama yardımcı olmuştur. eğer elinizde varsa lütfen bekliyorum.:sadsmile:
önerileriniz için çok teşekkürler hepsini denedim istanbul un meşur tarihi ve turistlik yerlerinin düzgün ışık ve açılarda çekilmiş resimleri lazım. istanbu a ait herhangi bi kompozisyonda olabilir. mesela müşteri gazino tarzı bi yerde dans eden bi dansöz istemişti ama ben google bir tane dahi bulamadım. tüm günüm bu işe heba oldu
mesela bir resim arayacağım ismini yazıyorum o resimle alakalı bir türlü istediğim sonuca ulaşamıyorum arama motoru bence yeterli seviyede değil. istanbul yazıyorum resim diyorum iş ilanları çıkıyor başka resimler çıkıyor ama istanbul manzaralarına ait bir şey bulamadım. resim arayan arkadaş haklı bulunamıyor
Türkiye Resimleri Arkadaşlar buradan istediğiniz resimlere ulaşabilirsiniz. Resimlerin çözünürlükleri güzel, sadece kötü tarafı ne yazıkki güzelim Türkiyemizin yabancılar tarafından çekilmiş fotografları içeren bir site olması.
benim acil istanbul resimlerine ihtiyacım var. arapça tur kataloğu yapıyorum üstelik corel de(( sanırım bu açıklamam size çektiğim eziyeti anlatmama yardımcı olmuştur. eğer elinizde varsa lütfen bekliyorum.:sadsmile: