Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul'da Y.grafiker olarak iş arıyorum!

eray89

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
Beykent uni. grafik bölümünden mezunum İstanbul b.evler ' de ikamet etmekteyim
kreatif ajans ve etiket firmasında görev aldım şuan freelance olarak çeşitli firmaların web sitelerini yapıyorum kendimi geliştirebileceğim ve mesleğin hakkını verebileceğim bir ajansta iş arıyorum anadolu yakasında olması sorun olmaz ilginize şimdiden teşekkürler
Saygılarımla.

Kullandığım programlar:

Freehand mx ( Çok İyi Derecede )
Illustrator ( İyi Derecede )
Photoshop ( İyi Derecede )
Dreamweaver ( İyi Derecede )
Flash Cs3 ( Orta Derecede )

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

burdesan amb.

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
firmamız Burdesan Edirne İpsalada. ambalaj ağırlıklı çalışan bir firmayız, burada kuruluş sebebimiz Yunanistan ve İtalya ile çalışıyor olmamızdır Sizin gibi güzel sanatlar grafik mezunu arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Eğer şık bir ofis ortamında ambalaj tasarımı alanında çalışmak isterseniz lütfen irtibata geçin.
Saygılarımla
Mustafa Kemal Yurtçu
Tel. 284 624 12 12 _ 284 624 11 21
Cep: 549 624 12 13
e-mail:burdesanambalaj@hotmail.com

mrged

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar resimli cv nizi ve portfolyonuzu info@semureklam.com adresine gönderirmisiniz. Ücret beklentinizi de belirtirseniz memnun oluruz.
Çalışmalarınız da Başarılar.