Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbuldan grafik tasarımcı (yeni mezunum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semra Akcı

🌱Yeni Üye🌱
merhaba...
Lise ve üniversitede grafik bölümünden mezunum. Daha öncede reklam sektöründe 1 sene staj yaptım. Freehand, photoshop ve corel programlarını kullanıyorum ve daha da geliştirmek istiyorum.Kendimi geliştirebilecegim bir ajansda çalışmak istiyorum..

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

kaan durmus

🌟Usta Tasarımcı🌟
SELAMLAR greengd hot veya gmail e resımlı cv ve portfolyonuzu beklıyorum tesekkurler

semra Akcı

🌱Yeni Üye🌱
yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

Lise stajımı yayınevinde yaptım.Daha sonra ön lisansımı tamamladım.Okulumu bittirdikten sonra ambalaj sektörüne hizmet veren bir reklam ajansda 10 ay çalıştım.Ve şimdi kendimi geliştirmeye devam edeceğim bir yerde yardımcı grafiker olarak çalışmaya devam etmek istiyorum. Kullandığım programlar freehand, photoshop, illüstratör programlarını çok çok iyi sorunsuz derecede kallanamıyor olsamda işlerimi yapıcak kadar iyi kallanıyorum.illanımla ilgilen kişilere cv ve cv de bulunan bazı işlerimi mail atabilirim.Teşekürler.

semra Akcı

🌱Yeni Üye🌱
semra Akcı Lise stajımı yayınevinde yaptım.Daha sonra ön lisansımı tamamladım.Okulumu bittirdikten sonra ambalaj sektörüne hizmet veren bir reklam ajansda 10 ay çalıştım.Ve şimdi kendimi geliştirmeye devam edeceğim bir yerde yardımcı grafiker olarak çalışmaya devam etmek istiyorum. Kullandığım programlar freehand, photoshop, illüstratör programlarını çok çok iyi sorunsuz derecede kallanamıyor olsamda işlerimi yapıcak kadar iyi kallanıyorum.illanımla ilgilen kişilere cv ve cv de bulunan bazı işlerimi mail atabilirim.Teşekürler.

tufan34

🌱Yeni Üye🌱
Istanbul/Avrupa yakasi Firmamiz bunyesinde calistirlimak üzere garfik tasarim(dreamweaver-photoshop-corel draw v.b.)gibi programlara hakim müsteri ile iliskileri düzgün bir personel aramaktayiz.Cv formu ile tekrar iletisime gecebiliriz. info@nesil.be

ormanci

🌱Yeni Üye🌱
inter kristal 0212 2951915 necla hanım ile görüşebilirsiniz sizin gibi bir arakadaş arıyor..

casabareklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Ben Nedim

Casaba reklam olarak açık hava da deneyimli grafiker arıyoruz,çalışmalarınızı ve iletişim bilgilerinizi info@casabareklam.com adresine atabilirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...