grafipapatya
♾️Grafik Gurusu♾️
2. si kadıkoy de olaCAK değil mi 
onun yerini ben ayarlarım size.
2. si kadıkoy de olaCAK değil mi
bencede kadıköylde olsun2. si kadıkoy de olaCAK değil mi
bu sefer kesin gelcm kimse tutamaz beni![]()
gelmezsen görüşces zaten senne![]()
kızma banaaa :S
Not: Gökhan keşke Designgrafiker' e VolkanTEKiN' in ben olduğumu söylemeseydin.Hakkımda ki dedikoduları dinleyecekken hemen Volkan TEKİN in ben olduğum istihbaratını yaydın. Hain kardeş...![]()
geldik belki 2 gündür hiç uyumadım :S çok yorucu oldu ve kırıkkaleye gelir gelmez hastanelik oldumama değdi bencede çok harika bir gündü....... o günü unutmak imkansız... tekrarında tekrar görüsürüz insallah. asitin dediği gibi diğer arkadaslarla pek kaynaşamadık ama birdahaki sefere iice tanışırız umarım
![]()
Aslında bir ara gökhanla ben sizin olduğunuz tarafa geçtik. Ama o zamanda siz sanırım diğer tarafa geçmiştiniz. Kader bizi buluşturuamadı o uzun masada.
Ama C3ng0 biz de sizin gibi dışardan gelmiştik. Bizde sizin gibi misafirdik ev sahibi İstanbullu grafikerler.net ekibiydi. Yönetiminden üyesine özel üyesinden arı üyesine.
Bu İstanbullular insan ağırlamayı bilmiyorlar C3ng0... Ben Konya' ya gelsem onlar gibi mi ağırlarsın.
Şaka bir yana dünkü güzel gün için herkese teşekkürler...
ama giden arkadaşlar çok şey kaçırdılarkadın geldi hayat hikayesini anlattı
![]()
aynen aynenbi kolayla geçistirdiler pasta börek beklerdik yani
sanırım biz bilet almaya gittiğimizde bizim o tarafa gectiniz.... malum bi ablamız bilet kalmamış zor bulduk dedi asitle bilet aramaya çıkmıstık sanırım o zaman bizim o tarafa geldiniz bir dahaki sefere insallah bulusuruz:
not: o hikayeci teyzem biz giderkende bize ders veriyordukomedi ya
![]()
Valla Volkan abi bi doluydum ki sorma.İçimi dökecektim.
Gökhan abi sağolsun.Erkenden uyardı da hala buradayım
Tekrar te$ekkürler...
bu arada saskinkofte yi ben bir abi bekliyordum.
tatlı bi abla çıkıverdi![]()
birde acayip durum film yada dizi cekiliomus arka sokaklarda ekrana ani giris yaptık asitlebi ara dedim noluyoz her tarafta insanlar bize bakıyo daracık sokkata hepsinni kafasında kulaklık
iki kız el ele tutusmus gelio
sonra bir ses arkadaslar biraz hızlı gecermisiniz
![]()
kahkaha ata ata geçtik![]()
kaç saatlik yoldan geldik ama masanın diger ucuyla fazla kaynaşamadık bir dahaki buluşmaya artık ama gökan ve volkan kardeşler çok misafir perverdi herşey için çok teşekkürler arkadaşlar konyayada bekliyoruz sizleri
birde acayip durum film yada dizi cekiliomus arka sokaklarda ekrana ani giris yaptık asitlebi ara dedim noluyoz her tarafta insanlar bize bakıyo daracık sokkata hepsinni kafasında kulaklık
iki kız el ele tutusmus gelio
sonra bir ses arkadaslar biraz hızlı gecermisiniz
![]()
kahkaha ata ata geçtik![]()
Estağfirullah biz sadece tanışma amaçlı haraket ettik. Zaten ev sahibi biz değil İstanbullu grafikerlerdi.
Ünlü oldunuz desene.![]()