Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İşte benim çalışmalarım!

401 design

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hope401.deviantart.com
1:
actvsoncopygd4.jpg

2:
drtyzkn8.jpg

3:
klasoraz3.jpg

4:
rockzf8.png

Şimdilik bu kadar.Daha bi sürü var ama görmek isterseniz my website:https://www.**************.com girin görün:rofl:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen kuralları okuyunuz. Aksi halde üyeliğiniz hakkında gerekli olan işlemler yaptırılacaktır. Sitede başka sitenin linki verilemez bu kurallara aykırı.

ahmedgenc

🌱Yeni Üye🌱
Zaten çok aşırı hazıra kaçma var çalışmalarda bence bi tasarımcı özgün olmalı ve hazıra kaçmamalı işte asıl tasarımcı budur diyorum .. Yoksa yorum yapsak yorum size değil kullandığınız hazırlara gider içiniz rahat edermi orası size kalmış :)

401 design

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hope401.deviantart.com
kuralları okumadıgım icin özür diliyorum.

ahmedgenc:hazıra kacma derken neyden bahsediyorsun.
1.calısmanın tamamı benim.kalıp bile kullanmadım
diger calısmaların bazı yerlerindede kullandıgım brushlar var.bunları tüm tasarımcılar yapıor.kalıp ve brushlar olmassa potoshopun ne anlamı war.benim içim cok rahat

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
401 design:Kusura bakma ama ben çalışmalarında tasarım görmüyorum. Göze hoş gelen hiçbir yanı yok çalışmlarının. Belki yeni başlamışsındır, olabilir. Ama Photoshop gibi bir programı sadece 'shape ve brush'lardan ibaret, onlar olamazsa Photoshop'un anlamı olmaz demek 1. yanlış. 2.si İngilizce'yi biliyorsan tasarımlarında kullan. ACTİVİSİON böyle yazılmaz. ACTIVISION diye yazılır, eğer tamamen büyük harfleri kullanıyorsan Dil bilgisi bir tasarımcı ya da grafiker için çok önemli bir unsur. 3.sü renkler hiç iyi değil. Birbiriyle alakası olmayan renkler seçmişsin. Yani daha çalışman gerekiyor. Tasarım içine siniyorsa tasarımdır. Bugün yaptığını yarın beğenmiyorsan bu tasarım değildir. Hakkını vermen gerekiyor önce.

Moderatör tarafında düzenlendi: