Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istek : katalog

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
konu burya açılıyor sanırım... yardımlarınızı bekliyorum... katalog isteyen bi müşterim var yalnız kataloğun arka kapağının içine laylon dosya içi olacak... değişik bir katalog istiyorlar... yardımlarınızı bekliyorum elinde olan varsa paylaşısa sevinirim teşekürler...

Benzer konular

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
farklı bir katalog istiyor müşteri... çok sayfalı bir katalog olacak... kataloğun arka kapağının içine, laylon dosya olacak... ben müşteriye gittiğimde katalok bütün işimi görecek diyor... yapmış olduğunu farklı katalog türleri olan paylaşırsa sevinirim...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin mesleğiniz grafiker değil mi?
Farklılıkları siz yaratamıyorsanız neden meslek bölümünüzde grafiker yazıyor?

stak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.streetguards.com
küçük bir yardım istedim elinizde varsa esinleniriz diye ama çok yardımcı oldun teşekkürler...

arkadaş haklı grafikersen kendi orjinal fikirlerin olmalı yardım isteyebilrsin ama direkt katalog fik sorman yanlış katalog için resim desen vb. istesen yardımcı olan olurdu eminm.neyse i. müşterinin istediği gibi bişey yaparsın

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
konu burya açılıyor sanırım... yardımlarınızı bekliyorum... katalog isteyen bi müşterim var yalnız kataloğun arka kapağının içine laylon dosya içi olacak... değişik bir katalog istiyorlar... yardımlarınızı bekliyorum elinde olan varsa paylaşısa sevinirim teşekürler...

Eğer amacınız gerçekten esinlenmek ise ;sitede bulunan paylaşımlardan zaten fazlası ile esinlenebilirsiniz...

Müşteri normalden farklı birşey istiyor ise ; grafikerlik zaten farklılık demektir... Bunu başarabilmeniz, başaramıyorsanızda ( ne kadar hakim oldugunuzda tartışılır ama ) mesleği bırakmanız gerekir...

'Laylon' değil naylon'dur...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
bak bu tür çalışmaları burada bulman zor 3 4 tasarımı bir yere sıkıştıracaksın hepsi bu katalog gibi tasarlıyacaksın cepli dosya gibi bitecek olay bu basit yani sadece seni kesim yerleri zorlayabilir onları ayarlamak için basım yaptıracağın yerlerle temasa geçmelisin şayet bu işte tecrüben yoksa. ama laylon çok zor naylon olabilir

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
dışı dosyalık içi katalog şeklinde bir çalışma yapmalısın dosylaığın cebinde kartvizitlik ve iç kapağında da cd/dvd cebi olmalı arka kısmına naylon olmsı pek hoş olmaz bence bunun içinde ceplik yapmalısın yine bunun bıçağını çizip sonrasnrda basacak matbaaya gidip ozellkle işi takip etmelisin yoksa kesinlkle problem çıkacaktır iç sayfalarını akordeon da yapabilirsin madem müşteri farklı bir çalışma istiyor, ama farklılık yapayım derken karmaşa da olamamalı:)

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
karar verdik nasıl bir biçimde olacağına yarıdamlırınız için teşekkürler... Aile kelimesine uyanlar azda olsa varmış...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
karar verdik nasıl bir biçimde olacağına yarıdamlırınız için teşekkürler... Aile kelimesine uyanlar azda olsa varmış...

Siz aile bireylerinizi sanırım kullanıyorsunuz! O zihniyettesiniz.
Biz kullanılmayan aile bireylerindeniz kusura bakmayınız!

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑

Aile demek her zaman bütün olmak demektir... Biz böyleyiz...
Ama siz işiniz düştüğünde bu aile kavramını bize vurgulamaya kalkıyorsanız! Kusura bakmayın bizim ailemizde yer alamazsınız...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Siz aile bireylerinizi sanırım kullanıyorsunuz! O zihniyettesiniz.
Biz kullanılmayan aile bireylerindeniz kusura bakmayınız!

Aile demek her zaman bütün olmak demektir... Biz böyleyiz...
Ama siz işiniz düştüğünde bu aile kavramını bize vurgulamaya kalkıyorsanız! Kusura bakmayın bizim ailemizde yer alamazsınız...

kusura bakacak bir durum yok ben kimseyi kullanmam... ben yaptığımı elimden geldiğince paylaşıyorum... paylaşacak durumda değilseniz söyleyebilirsiniz laf vurmanın anlamı yok... aile içerisinde çürükler herzaman olur...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Ailelerin de bir takım kuralları vardır. Eğer baba evladının ödevini yapıyorsa bu ona iyilik değil kötülüktür. Yardım diyorsunuz ama ortada sizin yaptığınız bir şeyi göremiyorum. Ödevinizi babanıza mı yaptırıyordunuz?

Bizler bu şekildeki isteklere yardım değil istek diyoruz. Eğer işin tasarım kısmını yapamıyorsanız öyle ise bir tasarımcı ile anlaşıp kendisine bunun bedelini ödemelisiniz. Aksi taktirde kimsenin sırtından para kazanmaya çalışan bir operatöre müsama gösteremeyiz!

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...