Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

işyeri logom Akkaya Reklam

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
logoaht.jpg

arkadaşlar lutfen yorum yaparmısınız.
nedense hiç sevmediğim şey reklam ajanslarına logo yapmak :S

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
en üstteki logo hoşuma gitti fakat kuruktaki reklam ve telefon yazısını tam boy olarak çalışmış gibi görünüyor burdan birde telefonun başına telefon olduğunu belirtirsen daha güzel olacağını düşünüyorum Ellerine sağlık :)

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
Karakter konusunda sıkıntı var arkadaşım daha keskin daha ciddi karakterler kullansan daha iyi olur. Ayrıca bu kadar fazla renk başdöndürücü olmuş, bence ciddiyetten uzaklaşmış. Daha sade çalışmanı öneririm.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağolun arkadaşlar

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE by lovies pardon ya sonradan farkettim tekrar upload mu yapmam lazım :S

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Çalışma iyi diye bilirim ama şu dikkatimi çekti logoda telefon numarısı ne işi var...
Tabela olarak tasarlarsın anlarım ama logo bölümüne açmışsın madem 1. çalışmada logonun üzeriden numarayı kaldır derim agır eleştiriler almadan...
Lütfen yorumum yıkıcı olarak algılanmasın...

Emegine sağlık...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk logo göze daha hoş geliyor ama iletişim bilgileri de bozuyoe doğrusu.3.logonuz da fena değil ;)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben 1 de yapmaya çalıştığını anlamadım kleri h gibi görünüyor ahhaya :D gibi de algılanıyor 2 kere okunabiliyor yani bi akkaya bi ahhaya diye bence olmamış o onu hiç kullanma derim ben

2 de de ortada ki figür kelebek figürü olarak yapmışsınız heralde 2 nin fontu ile oynayıp kelebek figürünüde daha canlı yapsanız daha güzel olur düşüncesindeyim

birde ajans logolarında cmyk renklerinin kullanımı dışına çıkılması gerektiğini düşünüyorum aşılsın artık her insan bilemez o renkleri ama her insanında bilmesi gerek mez tabi ki ama o renkler benim canımı sıkıyo artık yörmek ten bunaldım :) tabi bu kendi fikrim başkalarının fikirlerine de saygı duyarım yinede dediğim gibi yapmanıda tavsiye ederim

ellerine sağlık kolay gelsin

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D TEŞEKKÜRLER değerli yorumlarınız için

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler ;) değerlendireceğim

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler arkadaşım

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede century gothic güzel bi font mesela..o tarzda mümkünde tek renk bi çalışma reklam ajansı için hoş olur diye düşünüyorum..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yahu arkadaşım.. O nasıl bir mantık yaa.. ! Logonun içine telefon numarası sıkıştırmak mı ! Yok artk :S .. Kartvizit verirken yanlarında bir de büyütc verirsiniz artık..

Diğer alternatiflerin hiç birinde logoların basılması durumunda reklam yazısı okunmaz logotype için seçtiğiniz fontlardan 1 ve 3.sü bence güzel.. fikir olaraksa 2. nin esprisi güzel ama bir o kadar da cymk her ajansın logosuna zorla sıkıştırılmaya çalışıldığı için acaba gerek yok mu diye düşündürüyor..

Bence aralarında en iyisi 3. çalışma olmuş ancak dediğim gibi reklam yazısının ya çok daha fazla büyültülmesi yada hiç konmaması gerekmekte.. emeğinize sağlık ..