çalışmanızın sol tarafı bence gayet hoş duruyor yalnız sağ tarafı için aynı sözleri malesef belirtemeyeceğim objeleri çok sınıra yaklaştırmayın ya da yapıştırmayın bir de objelerde biraz elemeye gidilse çalışmanız daha rahatlayacak ve daha hoş bir görünüm kazanacak kanaatindeyim
iyi çalışmalar emeğinize sağlık
matbaa veya fotokopi işiyle uğraşan bir kişi olarak kendinizi reklam ajansı olarak görmeniz beni şaşırtıyor gerçekten farklı bir konu ama yine de söylemek istedim
2011 yılında üye olmuş ve 600 küsür tane yorum yazmışsınız, tebrik ediyorum doğrusu.
Çalışmanız kitap kapaklarına benziyor, bence sol taraftaki mavi ve turuncu olan görselleri kaldırmalısınız, zaten çok fazla görsel var. Size daha fazla yer lazım iken siz kendi yerinizi daraltmışsınız.
Bunlar dışında amaca uygun olmuş diye düşünüyorum.
Tasarım konusunda Kütahya olduğu için pek bir söz demeye gerek yok. Yerine göre güzel sayılabilir bir iş. Az çok çalıştığınız yeri anlayabiliyorum. Muhtemelen bugüne kadar yapılmış en iyi işlerindendir. Dikkatinizi tasarımdan öte tipografi ye çekmek istiyorum.
DİGİTAL değil DIGITAL diye yazılır.
Çalışma broşürün yanında bile geçmiyor, daha ziyade el ilanı havasında..
çalışmanızın sol tarafı bence gayet hoş duruyor yalnız sağ tarafı için aynı sözleri malesef belirtemeyeceğim objeleri çok sınıra yaklaştırmayın ya da yapıştırmayın bir de objelerde biraz elemeye gidilse çalışmanız daha rahatlayacak ve daha hoş bir görünüm kazanacak kanaatindeyim
iyi çalışmalar emeğinize sağlık
sizin düşündüklerinize aynen bende katılıyorum fakat küçük sözü dinlenmiyorbazen istekler doğrultusunda değişiklik yapmak zorunda kalabiliyor insan
![]()
galiba benim yanlış tanımlamam kusura bakmayın.. Tam olarakta el ilanı hazırlamıştım![]()
Çalışmalarında daha sade ve şık çizgiler kullanmanı öneririm zira bu şekilde çalışma karmaşadan başka birşey ifade etmiyor.