Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzcilik tanıtım afişi

BayKAMP

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kulübümüzün izcilik çalışmalarında kullanmayı düşündüğüm afiş çalışmam. Yorumlarınız benim için çok önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.

serdarsuyun.jpg

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de fena olmayan bir süre izcilik yaptım.
Bu afiş daha çok genelkurmay'ın "kutlu olunacak" tarzı ağır havasını taşımış. Kırmızı bölümü açık mavi-koyu mavi (arasında az ton farkı bulunan) gradient yapıp belki de logoyu buluta falan oturtabilirsin.
Bir de ortadaki yazının aralığı çok düşük, okuma zorluğu yaratır.
Siluet çok güzel ama!

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
yanlış hatırlamıyosam bu konu üzerine ir çalışma daha vardı sizin ama bu daha güzel olmuş emeğinize sağlık

BayKAMP

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gia bu bir ortak çalışma oldu bunu yaptığımız abimiz ödüllü grafiker bende senle aynı düşünceleri paylaşıyorum düzeltilmesi yönünde girişimde bulunacağım ilgi ve alakana teşekkür ederim

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
herşey güzel ama neden bu kadar kırmızı çok boğulmuş,zemin yeşil ,mavi geçişli bişeyler yapsan çok güzel olucak bence yani:)

baki

🏅Acemi Tasarımcı🏅
temel olarak mevzuatı anlatıyor ancak logodaki renkler (bayrak doğa vs dolayı kullanmış olsanda) boğucu olmuş ve afiş biraz resmiyet kokuyor.. Eline sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka fonun kırmızı olması izciliği çağrıştırmıyor :) doğayı anımsatan bir arka fon denemelisin bence eline sağlık