Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir' de Yardımcı Grafiker.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Photoshop %70 - CorelDarw %75 - QuarkXpres %35 - Dreamweaver %40 Fireworks %45 - Flash başlangıç seviyesinde - programlara hakimiyetliğim bunlar daha evvel bir matbaada 8 ay reklam ajansında 2 ay kaldım ve kendi kendimi geliştirdim daha ileriye götürmek ve bir grafikerin yanında çalışmak istiyorum çalışma saatlerine esneğimdir. Gazete -Matbaa-Reklam Ajansı- gibi alanlarda çalışabilirim.Uyumlu ve çabuk öğrenen biriyim.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

G u r c a n

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop %70 - CorelDarw %75 - QuarkXpres %35 - Dreamweaver %40 Fireworks %45 - Flash başlangıç seviyesinde - programlara hakimiyetliğim bunlar daha evvel bir matbaada 8 ay reklam ajansında 2 ay kaldım ve kendi kendimi geliştirdim daha ileriye götürmek ve bir grafikerin yanında çalışmak istiyorum çalışma saatlerine esneğimdir. Gazete -Matbaa-Reklam Ajansı- gibi alanlarda çalışabilirim.Uyumlu ve çabuk öğrenen biriyim.
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

merhaba bana ulaşırsanız görüşelim,
mesene111@hotmail.com

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
20/OCAK/2010 konum günceldir ilgilenenler için teşekkürederim...

G u r c a n

🌱Yeni Üye🌱
Bugün arkadaş sizi en az 15-20 sefer aradı ama ulaşamadı.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Geliştirmek Üzere

İzmirde oturuyorum.İleri yönelik olursa İstanbulda olur.Photoshop - CorelDraw - dreamweaver - Fireworks - Quarkxpres - flash - orta ve az seviyelerde kendi kendimi geliştirdim 8 ay matbaa da 2 ay reklam ajansında kaldım matbaada tek başımaydım başka ve takvim sezonu boyunca götürebildim kısa bir ara verdim ve ölümsüz meslek haline getirmek için iş (bir kaç ay staj şeklindede olabilir) arıyorum.
snr35@hotmail.com teşekkürler

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
28/OCAK/2010 konum günceldir ilgilenenler için teşekkürederim...