Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İZMİR GRAFİK TASARIM ELEMANI (bayan)

YEDİVEREN MATBA

🌱Yeni Üye🌱
Matbaabımız mtk 1. giriştedir. (çamdibi) CorelDraw, PhotoShop programlarını kullanabilen ve bu programlarda gelişmek isteyen bayan grafiker çalışma arkadaşı aramaktayız.

ilgilenen arkadaşlar 458 16 77 numaradan veya özel mesaj ile iletişime geçebilirler...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

esmasultan

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum detaylı bilgi yollarmısınız tel no yanlş

mesutaytaç

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle sormak istiyorum ilanınız geçerliliğini koruyor mu?
elemanın bayan olması şart mı

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb ben mersınde yasıyorum evden tasarım yapıp maıl yoluyla ıletısım kurarak calısıyorum ılgılenırsenız msjınızı beklerım ıyı calısmalar.

YEDİVEREN MATBA

🌱Yeni Üye🌱
İzmir'de yetiştirilmek üzere bayan grafiker adayı

Matbaamıza CorelDraw, PhotoShop ve web tasarımları konularında yetiştirilmek üzere bayan grafiker adayı aramktıyız, bir miktar bu programlardan anlıyor olması yeterlidir....

Tel: 458 16 77

dawn

🌱Yeni Üye🌱
yeriniz cok uzakmış ama ya

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BENDE evden tasarım yapıyorum mersınde yasıyorum..corel drawı oldukca ıyı kullanıyorum p.shopta orta dercede..6 yıllık tecrubem war..sızın ıcın uygunsa calısabılırız.

YEDİVEREN MATBA

🌱Yeni Üye🌱
yer pek uzak değil aslında, her yerden ulaşım sağlanabiliyor, şu anda iki grafikeriz full time çalışacak bir grafiker adayı arıyoruz...

dawn

🌱Yeni Üye🌱
ilanınız güncel ise msn den iletişim kurabilirmiyim sizinle acaba?

serap_84

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar..

photoshop,corel programlarına hakimim özel bi kursta eğitimini aldım kursum yeni bitti..öğrenime açığım..kendimi yetiştire bileceğim deneyim kazanabileceğim bir iş arıyorum sizin içinde uygunsa çalışabiliriz..verakai84@hotmail.com olumlu veya olumsuz burdanda dönebilirsiniz..teşekrederimm iyi akşamlar

graf_hedi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben 3 yıl grafikerlik tecrübem var. şuanda üntde tasarım bölümündeyim parttime çalışabilecegim bir yer arıyorum... akşam ögretimiyim bu arada.. ilgilenirseniz sevinirim.. iyi çalışmalar

YEDİVEREN MATBA

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilan günceldir tam gün çalışabilecek kendini yetiştirmek isteyen bayan eleman arıyoruz...
görüşmeler yüz yüze yapılacaktır, ilğilenen arkadaşlar telefonla ulaşabilir...
tel: 458 16 77