Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

joomla - photoshop da hazırladıgım tasarımı ona nasıl aktarıcam

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar derdim joomla şimdi joomlanın kendine özgü templateleri var ben photoshopta hazırladıgım tasarımı ona nasıl aktarıcam :S

guventente

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pcwebtasarim.net
joomlada ftp den templates içerisinde kullandıgın temanın images klasöründe formatı ve ölçüleri aynı olmak şartı ile resimleri degiştire bilirsin

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman bu soruyu sorman anlamsız.

İlahi hataman :) birazdaha açayım konuyu yaptığın tasarımı html olarak çıkar sonra bitane basit joomla templatenin html kodlarını incele çok detaya inmeden konuya bakacak olursak diyelimki bir div var içerisine menu eklemek istiyorsun dinamik olarak joomlanın html kodlarında <jdoc:include type="modules" name="menu" style="xhtml"/> bu tarz kodlar mevcuttur tip oalrak modul olduğunu pozisyonu menu olarak ayarladık neolacak tır şimdi <div id="topmenu"

içerisinde olduğunu varsayalım bu kodun içerisine senin yönetimden bu menü modulune eklediğin linkler içerisine sıralanacak
<ul>
<li><a>link1</a></li>
<li><a>link2</a></li>
<li><a>link3</a></li>

gibi gibi

<jdoc:include type="message" /> hata mesajlarının gösterildiği parçacık

<jdoc:include type="component" /> bileşenlerin ve içeriğin geldiği alanıda bu kodla belirliyoruz biraz uğraşırsan daha iyi anlarsın ama korkulacak biyanı yok fazla vaktim olmadığından bukadar anlaatabildim kolaylıklar...

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Ben Css ve html biliyorum diyen bir kişinin nasıl yapacağım demesi kadar abes bir şey yok. Bu dilleri bilen kişi açar tema dosyalarını inceler neyi nereye nasıl koymuşlar görür ve kendi istediği şekilde uygular. Ben bunları yapamıyorum diyen arkadaş ben css html biliyorum demesin, öğreniyorum desin, yeniyim desin, az biliyorum desin ama biliyorum demesin lütfen. Bunda ilahilik yok...