Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

joomla ?

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar ,

Bana joomla hakkında yardım ede bilecek bi arkadaş varmıdır bilgi paylaşımı yapıp sisteme joomlayı editlemem lazım hep sorun yaşıyorum :S

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Joomla artık çok kullanılmayan bir CMS sistemidir bunun yerine Wordpress yada Drupal kullanmanızı öneririm.

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam benim için önemli olan yönetim sistemini oluşturmak b, kaç deneme yaptım başarılı olamadım bilen bi arkadaşın yardımıyla kurulumu yapmak istiyorum

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Ne gibi bir yardıma ihtiyacınız var yazdıklarınızdan çok anlaşılmıyor. Siteyi kurdunuz ama amindemi sorun yaşıyorsunuz yoksa siteyi kurmaktamı sorun yaşıyorsunuz? Daha açık bilgiler vermeniz gerekmekte.

Wordpress yada Drupal kurarsanız size yardımcı olabilirim.

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söyle diim ben yeni yeni başladım ............ die bi sitem var hazırlıyorum bunu deneme çalısmaları vs. kendimi geliştiriyorum ve bi yönetim sistemi kurup onunla çalışma yapmak istiyorum özetlemek gerekirse kendi siteme yönetim paneli kurmak istiyorum anlata bildim mi

You don't have permission to access /wp-admin/setup-config.php on this server. bu hata neden geliyor olabilir arkadaşlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir ftp programıyla o dosyanın izinlerini aktif hale getirin.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
örneğin cuteftp programını kur. o programla web sitenin veritabanına bağlan ve bahsettiğin dosyayı bul. dosyayı sağ tıkla ve özellikler de. altta izinler diye bir sekme göreceksin. oradaki bütün izinleri etkinleştir. ondan sonra sorununun hallolması lazım.

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
butun ızınlerı actım ama hala aynı :S

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
o zaman sil, tekrar kur. google'da baktım ve senin sorunun cevabı yok. bir iki kişi seninle aynı problemi yaşamış ama cevap verebilen çıkmamış.

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende öyle yaptım sildim tekrar yapıyorum simdi sağol ilgin için

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acemi olmak çok zor kaç gündür bununla ugraşıyorum :S

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğrudur. en basit işlemler için bile birkaç gün uğraşırsınız. ama bir yerden başlamak gerek.

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D yaptım oldu kurdum ama şimdi admin girişi yapıyorum mesela

kullanıcı adı tuliras5
parola ******

giriş yapıyorum hiç birşey çıkmıyor :S aynı sayfa ******* yapıyor

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynısı bende de oluyor bazen. geri sekmesini tıkla, sayfayı yenile, birkaç kez dene. yap birşeyler işte. :)

tuliras5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D anladım ya bide birşey daha soracagım php site yapımını anlatan bi dökuman varmı elinizde fln :S php dersler var ama nsl site yapacagımı bilmiyorum

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunlara cevap vermekten bıktık usandık artık. Google da arama yapmadan forumda arama yapmadan başlık açıyorsunuz. Joomla dediğin İYS nin dünya kadar türkçe kaynağı var. Akabininde wordpress de aynı şekilde. Sen madem yeni başlıyorsun Drupal seni aşar...

Sanki typo3 kullanıyorsunuz. Şunların kaynağını bir google da aratın "Joomla Türkiye" diye bir bak bakalım nereye gidiyorsun.