Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadeh ve su İllistrasyonu... Photoshop da hazırladım...

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm... arkadaşlar bu çalışmam photoshop çok fazla layerdan oluştu... şimdiye kadar yaptığım en zor işlerden birisiydi... fakat çok zevkliydi.... fırsat bulunca nasıl yaptığımı anlatan bir konu açıcam... aşama, aşama anlatıcam... fakat daha işi var ve birde içine vişne tanesi atıcam...kolay gelsin...

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Meyva suyu için kadeh ve berrak su..Bir çok layerdan ilüstrasyon yerine konuyu daha iyi işleyen bir fotograf çekimi sonuç olabilirdi..Yinede tebrik ederim..Meyva suyu için olmasada su temalı işlerde kullanılabilir.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık,sizin dışınızda ben de dahil olmak üzere daha önce kadeh çalışmaları yapılmıştı,kimse alıonmasın ama (hatta ben de alınmıyım) bence en iyisi sizin çalışmanız.Sadece zemine oturmamış gibi,ama henüz tamamlanmamış olduğunu söylüyorsunuz,hem bitmiş halini hem de yapım aşamasını bizimle paylaşırsanız sevinirim.Kolay gelsin.

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bardak ve suyu çizmek zordur.
Başarılı bir çalışma. Emeğinize sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça başarılı ve estetik görünüyor ayrıca bilgilknur arkadaşımıza katılıyorum.
İçinde vişneli olan halinide şimdiden merak ettim emeğinize sağlık

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bitince göreceksiniz arkadaşlar....

yakında bitecek.... kolay gelsin...

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık gerçekten harika olmuş darısı başıma diyim!

burcu1983

🌱Yeni Üye🌱
hakan bey süper olmuş elinize yüreğinize sağlık çok gerçekçi ;) başarılar...

ermanart

🌱Yeni Üye🌱
Bu bir illustrasyon değildir ! Resimleme veya illüstrasyon (İngilizce illustration), en kısa açılımı ile "konu anlatan resim"dir. Şekilden ziyade nesneye dikkat çeken bir çizim, resim, fotoğraf veya herhangi bir sanat eseridir. Amacı, sanattan ziyade, bir konuyu anlatmaya yardımcı olmaktır...

Hakan Emen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu bir illustrasyon değildir ! Resimleme veya illüstrasyon (İngilizce illustration), en kısa açılımı ile "konu anlatan resim"dir. Şekilden ziyade nesneye dikkat çeken bir çizim, resim, fotoğraf veya herhangi bir sanat eseridir. Amacı, sanattan ziyade, bir konuyu anlatmaya yardımcı olmaktır...

Turk dil kurumu'nun, turkçesi için bezeme veya resimleme karşiliklarini önerdigi fransizca kokenli sozcuk. tanitim amaciyla yapilan resime veya grafik calismasina denir. (bkz: baba meslegi) (bkz: illustrator)

Alıntı SÖZLÜK....

kaulitz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mükemmel bir çalışma olmuş başarılarınızın devamı dileğiyle :)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yanılmıyorsam gecen bıde elma ıle ılgılı bı çalışma yapmıştınız buda onun kadar başarılı emeğinize sağlık

$ımarık

🌱Yeni Üye🌱
Gayet GüzeL ; Hoş ; Estetik Olmuş ...
Çok Gerçekçi ...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim hoş gözüküyor; emeğinize sağlık.

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir calışma isdedğin efektleri sornada verdiğinizder sağlam bir iş cıkar bunu bir afiş olarak bile kullana bilirsiniz suyun önemi tarzında su damlacıklarını düşürmeyin vs şeklinde görünce aklıma güzel fikirler bunlar geldi.

wish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bayıldım bu çalışmaya.umarım dediğiniz gibi aşama aşama anlatırsınız.mutlaka denemem gerekiyor.püf noktaları anlamam gerekiyor.
Elinize, emeğinize sağlık.