Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafe Fontana

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
katehogoversii5.jpg

katehogovers1cr4.jpg

katehogovers2sl3.jpg

Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
abi ilginç bir yaklaşım var ama ben yine kavrayamadım vermek istediği mesajı. tirbüşönü adama benzetmiş ama. mesaj ne? :)

burcubalaban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hoş görünüyor fikir güzel ama daha büyük daha iyi olabilirdi

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi ilginç bir yaklaşım var ama ben yine kavrayamadım vermek istediği mesajı. tirbüşönü adama benzetmiş ama. mesaj ne? :)

bende tam olarak anlamadım ama
tüm hareketin bardağın içinde olduğunu
bira ve şampanyanın tadını kafe fontana da yaşamalarını anlatmak istiyo sanırım :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya da hostes işaretleri ile kendilerine yönlendiriyor gibi bir şey olabilir mi? :D

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya da hostes işaretleri ile kendilerine yönlendiriyor gibi bir şey olabilir mi? :D

yabancı dilim iyi değil fakat orda bardağın içinde hareket gibi kelimeler geçiyor tabi iyi bilmediğimden dolayıda bu kadarıyla yorumluyorum :D:D:D

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bence birincide eller yukarı hoplaya zıplaya kafeye giriyor. ikincide çok içtiği için eve kendi gidebilirmi diye çizgi üstünde düz yürüme testi yapıyor. sonuncuda ise çok içtiğini farkedip taksi çağırıyor:D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence birincide eller yukarı hoplaya zıplaya kafeye giriyor. ikincide çok içtiği için eve kendi gidebilirmi diye çizgi üstünde düz yürüme testi yapıyor. sonuncuda ise çok içtiğini farkedip taksi çağırıyor:D

Hahaha. Bu harikaydı. :D

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆

süper bir bakış açısı tebrik ederim sizi seruvenist :D

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net

off süper bi açıklama, afişleri tasarlayan bu açıklamadan sonra kesin ölmek isticek :)) :p

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kırk tane akıllının çıkaramadığı bu taşı bu kuyuya kim attıysa bulup aslını ondan sormamız gerekecek sanırım :D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
çok tatlı olmuş bence. bir çalışma daha eklenmeli ama. başta tribişonun iki eli de aşağıda... sonra teki yukarıda; sonra diğer teki.... sonra her ikisi yukarıda... "burada zaman geçirdikçe hayatınız hareket kazanır" vari birşey olabilir mesajı; illa bir mesaj istiyorsak :D

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
mesaj cok acık. nımetle şaka olmaz:D:D besıncıler dorduncvuler ve daha fazlası tum hareketler IPL Criket kupasında.. bol mıktarda şampanya ve bıra ıle cafe fontana da yaşayın dıyor

jaksoy

🌱Yeni Üye🌱
hiçbişe benzememiş arkadasm ....