Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kağıt Boyutu

umlimo

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
bir kitap hazırlamam gerekiyor ve boyut olarak B4 kullanmaya karar verdim, bu matbaada sorun çıkartır mı sonradan?
Bir de indesign da sayfa boyutunu seçerken b4 seçenği çıkmıyor, b5 var ama b4 yok, ben de mecburen custom page diyerek b4 ebatlarını giriyorum, neden b4 ebatı yok b4 çalışarak hata mı ediyorum, beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler

Benzer konular

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
B4 ölçüsü 257 x 364 mm. Indesing olmaması bir şey ifade etmez Custom Page'den sayfa düzenlemelerini ayarladıktan sonra Şeçmiş olduğun ayarları "B4" olarak kaydederek oluşturabilirsin yeni sayfa ayarını. .

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba,
bir kitap hazırlamam gerekiyor ve boyut olarak B4 kullanmaya karar verdim, bu matbaada sorun çıkartır mı sonradan?
Bir de indesign da sayfa boyutunu seçerken b4 seçenği çıkmıyor, b5 var ama b4 yok, ben de mecburen custom page diyerek b4 ebatlarını giriyorum, neden b4 ebatı yok b4 çalışarak hata mı ediyorum, beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler

Yaşayacağınız sorun kağıt firesi olacaktır. Standart tabaka ölçüleri genelde 64x90 veya 70x100'dür çalışılacak işlerde bu tabakalara firesiz bir şekilde basılacak olması tercih nedenidir. Benim size önerim B4 çalışmak yerine istediğiniz ebada en yakın ölçü olarak 70x100 tabaka için 24x34 çalışmanızdır.

umlimo

🌱Yeni Üye🌱
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.