Gökhan YILMAZ
🏆Pro Tasarımcı🏆
:wink:
Son düzenleme:
Gökhan bey nerden başlasam bilemedim!.. Yanlış anlamayın eleştirmeye değil bariz hataları saymak için... Kaldi ki sonra yorum ve eleştiriler için ayrıca değerlendirmek gerekecek.
1- Çaya da bekleriz yazarken "da" ayrı olacak
2- Maabaa işleri yazmışsınız "Matbaa" olucak sanırım
3- Maksimum kalite tamamda minimum kazanc nasıl bir slogandır? tüm reklam metni kurallarına ve yapısına ters bir mantık kesinlikle negatif algı yaratıyor.
yok asla yanlış anlamam 3.5 dk bu kadar oluyor
bir tasarım ne kadar hatalı olabilir onu görmüş olduk
minimum kazanç söyle, benim hedefim bir işin maliyeti 5 lira tutarsa 3'e satıyorum, ticari taktik , biraz zarar etsemde sonuçta müşteri memnuniyeti önemli
şaka biryana, kesinlikle maabaa olmaz, yanlız şuna da katılıyorum, insanlar 1 TL ödeyecekleri bir mala 100 tl ödemeyi daha güvenilir buluyorlar , dilek firmanın adı ama bu tasarımlarla geçen ay iflas ettim
artık dilek yok sizin muhatabınız gökhan olsun
yorumunuz için tşk ederim ,
Anlayışın ve gayretin için teşekkür ederim, nitekim bende on numara tasarımlar yapamıyorum maalesef, ama en azından dikkat ve özen istiyor bizim meslek... Ve tabi istek, sende bu istek var geriye kalan özen ve dikkat
Bu arada yapma ne olur, maliyeti 5 olanı 2 ye verirsen bidaha batarsınhemde piyasada okları üstüne çekersin, illa yapıcam diyorsan da sloganları pozitif kullanmayı dene, Bu sloganda yanlış olan tek kelime "kazanç" bu müşteriden para çıkıp senin cebine giricek anlamına gelir ve bilinç altı bunu negatif algılar. Maksimum Kalite, Minimum Fiyat demek en basit ama en akıllıcası.
![]()