kopukhasan
♾️Grafik Gurusu♾️
Ps'de yapıldı (şiir şahsıma ait değildir)
umarım beğenilir
umarım beğenilir
Ya hocam esasında öyle tabiİyi güzel de kopukhasan, bir de seninle yazsaydın daha uygun olurdu tipografin öyle değil mi![]()
sağol aslı beğenmene sevindim :angel:çalışman yine çok güzeleline sağlık
evet deniz dediğin gibi çalışmaya devam teşekkür ederim :wink:Fena değil, üzerinde çalışılırsa daha iyi şeyler çıkabilir, çalışmaya devam =)
Emeğinize sağlık
Kolay gelsin.
teşekkür ederim güzel yorumunuz için :angel:vallahı harıka olmus ellerıne saglık arkadasım ...
teşekkür ederim :wink: umut ediyorum ki;İşçilik ve fikir başarılı. Alt bölümü gözden geçirmende fayda var. Üst bölümdeki ferahlık altta yok.
teşekkür ederim :wink: umut ediyorum ki;
zamanla daha iyi işler çıkaracağım :sweating:
Ya hocam esasında öyle tabi
şöyle izah edeyim kalbin içinde sen yazıyor
o nedenle 'kalbim senle dolu'...
yani kalbin içinde armut yazsa
'kalbim armutla dolu' yazacaktım oraya
yine de Türkçe duyarlılığınız için teşekkür ederim :wink:
Önder Hoca'm o kadar şey dile getirdinizHer ne kadar Sen kelimesini orada espiri olsun diye zamir yerine isim olarak değerlendirip kullansan da yanlış![]()
Kalbimde hep SEN varsın veya Kalbim SEN dolu daha doğru olurdu...
İstisnalar kaideyi bozmaz ama Türkçede istisnalara pek yer yoktur![]()
gerçekten teşekkürler bu yorumlarınız beni heveslendiriyorGöz ne zaman beynindeki görseli hatasız anlayıp çalışmana yansıtacak o zaman
güzel ve etkili çalışmalar gelicek. Eminim ki aklında canlandırdığın görsel düzenleme %100 bu değildi. Ama yaklaştığını düşünüyorum. Alt bölümde biraz sıkılmışsın. O yüzden pek üzerinde durmamışsın.
Çalışarak halledeceğinden eminim.
Önder Hoca'm o kadar şey dile getirdiniz
çalışma hakkında tek kelime yazmadınız aşk olsun :tongueout:
teşekkürler önder hocam emin olun daha çok dikkat edeceğim bundan sonraAksine tam da çalışma hakkında yorum yapmışım zaten![]()
Tipografi bu, yani harfler ve kelimelerle oluşturulan bir çalışma ve ben de bu tipografideki yanlışı söylüyorum ya![]()
Çalışmanın en önemli unsurlarından birine yorum yaptım...
teşekkürler miray yavaş yavaş öğreniyorum :wink:güzel iş çıkarmışsın hasan ama yorum yapıcamm..
1-) üst taraf güzel kalbin içi filan gayet hoş olmuş ama alta o hoşlugu yavaş yavaş sanki kaybetmiş..
2-) alta yazılar sıkışmış gibi böle alta birazdaha bişiler istiyor gibii
ama yinede çookk güzel olmuş emegine saglık..
not: biirde kalbi kırmızı denesen renngini daha etkileyici omazmııydı hasan..