Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kale Emlak Logo Çalışması

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

logo3f.jpg

Benzer konular

babushka1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bir çok yönüyle eksikleri var...

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
KALE yazısının aralıkları haddinden fazla olmuş. Arka planda ki kırmızı olmamış fazlalık gibi duruyor tek daire yeter gibi geldi :)

qraphcer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk bakışta gözümü yordu açıkçası... Karmaşık duruyor... Şunuda yapmalıyım , bunuda yapmalıyım dermiş gibi olmuş.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
kırmızı çerçevenin üst kısmını anlayamadım :S neden öyle bir şekil var ?

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Genel itibariyle çalışmanızı ben beğendim güzel olmuş fakat düğer arkadaşlarında yorumladıkları gibi bazı teknik hatalar var çizim hataları gibi emeğinize sağlık.. Ayrıca yorumlara karşı vermiş olduğunuz seviyeli cevaplarınız içinde teşekkür ederim..

uykalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karmaşık geldi ayrıca kale kilitin logosunu andırıyor.

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
Genel itibariyle çalışmanızı ben beğendim güzel olmuş fakat düğer arkadaşlarında yorumladıkları gibi bazı teknik hatalar var çizim hataları gibi emeğinize sağlık.. Ayrıca yorumlara karşı vermiş olduğunuz seviyeli cevaplarınız içinde teşekkür ederim..

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Logoyu koymamın amacı eksiklerimi görmekti. Sizin gibi değerli insanların yorumlarını almak beni daha mutlu etti.

Mehmettan

🌱Yeni Üye🌱
Nacizane görüşüm yazı imagenin üstüne binince çok göz yorucu ve karmaşık duruyor. Bu boyutta belki bunu fark edemeyebilirsin ama daha küçük pixelli kullanımlarda, örneğin bu çalışma bir kartvizit üzerine basıldığında dahada iç içe gibi duracak yani o kale yazısının anlaşılması daha zor olucak. Ayrıca üst kısımdaki içe oval bükümler birbiriyle üst üste geldiği için hata olmasada sanki hataymış gibi duruyor. Özellikle Logo da ne olduğunu ifade etmeyen yani net olmayan çizimler oraya tereddütle konulmuş havası verirler. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Emeğine sağlık...

Mehmettan

🌱Yeni Üye🌱
Onlar aslında el. Logoya sıcaklık katsın diye koydum. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
gerçekten çok iyi incelemedikçe el olduğu belli olmuyor onlarım bende mesajları inceleyince dikkatli bakarak anladım. bu tür çizimlerde işte o detayların bi anlam ifade etmesi için hemen göze çarpması gerekli bu çalışmada ise sanki bilinçlice gizlenmiş gibi duruyor o nedenlerle de sanki çizgiler kırıkmış gibi görünüyor. tekrar iyi çalışmalar..

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
Nacizane görüşüm yazı imagenin üstüne binince çok göz yorucu ve karmaşık duruyor. Bu boyutta belki bunu fark edemeyebilirsin ama daha küçük pixelli kullanımlarda, örneğin bu çalışma bir kartvizit üzerine basıldığında dahada iç içe gibi duracak yani o kale yazısının anlaşılması daha zor olucak. Ayrıca üst kısımdaki içe oval bükümler birbiriyle üst üste geldiği için hata olmasada sanki hataymış gibi duruyor. Özellikle Logo da ne olduğunu ifade etmeyen yani net olmayan çizimler oraya tereddütle konulmuş havası verirler. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Emeğine sağlık...

Nacizane yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Anlatmak istediğinizi çok iyi bir şekilde anlatabildiniz. Tekrardan teşekkür ederim...

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
gerçekten çok iyi incelemedikçe el olduğu belli olmuyor onlarım bende mesajları inceleyince dikkatli bakarak anladım. bu tür çizimlerde işte o detayların bi anlam ifade etmesi için hemen göze çarpması gerekli bu çalışmada ise sanki bilinçlice gizlenmiş gibi duruyor o nedenlerle de sanki çizgiler kırıkmış gibi görünüyor. tekrar iyi çalışmalar..

Çok haklısınız. Logoyu yorumlara göre tekrardan düzenleyecem. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.