Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kanat

kapitalistit

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
25 Kas 2007
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
vektörek çizim hakkında hiç bir bilgim yok fakat yaptığım bir web sitesi için logo müşterimin logosunu kullanmam gerekyiyor. logo çok küçük tarayıncada ekteki hale geldi. bunu corel den anlamadığım için yeniden çizemedim macromedia flash da da denedim, saatlerce uğraştım ama işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız inanın çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

m.jpg
 

Benzer konular

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katılım
9 Eki 2007
Mesajlar
700
Tepkime puanı
7
Yaş
54
dostum.. bu zaten clipart veya vektörel çizimler adı altında buna benzer yığınlarca görseller var. eğer forumda arama özelliğini kullanabilirseniz bunlara ulaşabilirsiniz.

bunun yanısıra kullandığınız programlarda yani flash veya firewoksta bunları gayet basit bir şekilde çizebilirsiniz.

biraz merak ve emek herşeyi çözer.
 

kapitalistit

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
25 Kas 2007
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
elbette var ama bu logonun aynısını çizmem gerekiyor forumda arattım fakat nasıl çizileceğini bulamadım. olmassa fireworks ü indiriyim belki onda becerebilirim.
 

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
157
Tepkime puanı
1
Freehand i bi denesen??
 
Üst