Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapadokya ''SPELUNCA HOTEL'' logo çalışmam

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba! Kapadokya da bulunan ''SPELUNCA HOTEL'' için bi logo yaptım.

OTEL PERİ BACALARI OYULARAK İNŞAA EDİLMİŞ... OTANTİK BİR BİR HAVASI VAR YANİ...

Benzer konular

caglayan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek peri bacası deneyebilirsin ayrıca ayrıntıyı azaltmalısın. üstündeki çok çatı yerine tek çatı yapıp üstündeki taşı kaldır bir dene...ortadaki HS logosu daha güzel tek başına...

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek peri bacası deneyebilirsin ayrıca ayrıntıyı azaltmalısın. üstündeki çok çatı yerine tek çatı yapıp üstündeki taşı kaldır bir dene...ortadaki HS logosu daha güzel tek başına...

tamamen değişsin yani : D... Tüm yorumlara oke teşekkürler : D

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle emeğine sağlık, oldukça şık olmuş. ama ben de peri bacaları üzerindeki detayın azaltılmasından yanayım. bir de hs logosunun her iki yanından aşağıya çapraz olarak inen, peri bacalarının alt tarafında kalan siyah bölgeler beni biraz rahatsız etti. belki bir düzenleme yapılabilir orada da. ortadaki hs logosu çok hoş olmuş. harfler iyi kullanılmış. iyi çalışmalar...

brtstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm yorumlara teşekkürler millet :D

küheylan

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir cappadocialı olarak çalışmayı beğenmedim :) dediğiniz otelde kiminle irtibat halindesiniz benii tanırlar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben çalışmayı hiç başarılı arkadaşların deyişiyle güzel bulmadım..

Unutmayalım ki logo bi resim değildir ki .. Siz neredeyse peri pacalarını aynen koymuşsunuz.. Kullandığınız fontla birlikte logotype ve oluşturdugunuz siyah beyaz kullandığınız amblem başarılı olmuş ancak gerisi sadece logoyu bozmuş.. amblemin renklerini logotype renklerine uygun renklere çevirerek çizgileri ve peri bacalarını ortadan kaldırırsanız başarılı bir çalışma olabilir.

Emeğinize sağlık ..