Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kapak calısması

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
kapakmw6.jpg

bi calısma daha ve ilk kapak calısmam bakalım yorumları bekliyorum:D

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bu hali çok karışık gibi duruyo. En üstteki zemini atsan bence daha iyi olabilir. Romen rakamlarını koyma nedenini de tam anlayamadım altta da üsttede aynı şeyi tekrarlamışsın.. Vee A harfinden yola çıkarak bakarsak sayfayı altıya bölmüşsün sanki o halde ürünleri onların içine koyabilirsin. Birini en üste diğerini başka bir yerlere dağıtabilirsin. Bu çalışmada ikisi de biririne girmiş... Sevgiler

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
kötü olmamış saat zemininden kurtul onu tuborgdan hatılıyorum zemin ve efectlerin üzerinde oynamak diildir tasarım ben 4 tane resmi bi araya getirip yazı yazdığını düşünüyorum şuan farklı çalışmalar, yapılar kurmayı dene...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sadece zeminde kullandığın desenin üzerinde çalışma yaparsan daha iyi olabilir... Sade, rahat ve dikkat çeker. İki ürünü yapıştırarak ikisinin de görselliğini yitirmişsin. Başarılar

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede çok karışık ilk baktıüımda saat gibi algıladım romen rakamlarını ama aynı sayılar kullanılmış.acaba her saat hizmetinide gibi birşeymi düşündün.yada firmanın 24 saat hizmetimi var.bencede zemini değiş ve sadeleştir.ellerine sağlık canım

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimlerden bişey anlamadım neyim kolleksiyonu bu? masamı sandalyemi ayakkakbımı?

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet ya haklısınız bunun yerine düz yazı atıp atsaydım daha iyi olurdu kötü bi grafikçi olduğum ap açık ortada evet 28' ime gelicem daha kapak tasarımı dahi yapamıyorum of offfff

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elifcik nettin ya sana yakıstıramadım! ne anlatıyo kapak anlamadım sahsen

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet ya haklısınız bunun yerine düz yazı atıp atsaydım daha iyi olurdu kötü bi grafikçi olduğum ap açık ortada evet 28' ime gelicem daha kapak tasarımı dahi yapamıyorum of offfff

elifcik olmadı şimdi yaw :} biz seni hırslandırmak işin üstüne saldırman için neler yapıoz sense pes edi10 olarmı yaw :}

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
boşverin bi daha olmuycak zaten söz veriyorum nasıl bi hata yaptım ben ya görüntü kirliliği yaptığım için özür dilerim

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok vazgeçmem tasarımdan ama bunun üstüne süper bi tasarım çıkarmam lazım

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
kapak tasarımı yapmayı bu kadar küçümseme bence, kitab, broşür, katalok vb işlerde ilkönce kapağını görüyoruz unutma.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
boşverin bi daha olmuycak zaten söz veriyorum nasıl bi hata yaptım ben ya görüntü kirliliği yaptığım için özür dilerim

saçmalama gayet güzel olmuş ama kitap kapağı için biras karışık o kadar valla bi çok grafikerden ii iş çıkarıyon en azından bütünlük sağlıyon renklerden anlıyon fontlardan anlıyon sadece çok fotoğraf kullanıyon daha sade çalışmaya bak

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam abla gerçekten özür dilerim bilmiyorum nasıl oldu işte ama bi daha olmuycak söz veriyorum

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abi selamünaleyküm ismim süleyman bu foruma yeni katıldım.Bana yardımcı olacak grafiker abiler varmı babamın bir kitabı var ve kapağını değiştirmek istiyoruz.Bana nolur yardımcı olun.Bana yardım edicek abiler varsa msnimi vereyim dökümanları da vereyim bana kapağı hazırlayabilirlermi acaba.Hem bu ayrıca bu forumda belkide bir ilk olmaz mı?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAĞOLUN

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Abi selamünaleyküm ismim süleyman bu foruma yeni katıldım.Bana yardımcı olacak grafiker abiler varmı babamın bir kitabı var ve kapağını değiştirmek istiyoruz.Bana nolur yardımcı olun.Bana yardım edicek abiler varsa msnimi vereyim dökümanları da vereyim bana kapağı hazırlayabilirlermi acaba.Hem bu ayrıca bu forumda belkide bir ilk olmaz mı?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAĞOLUN

hoş geldinde arkadsım. sefalarda getirdin ama bizim için 1 kitap yapmak ilk olmaz :} san yardımcı olalım siz yapın :}

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com

hemen fiyat teklifi verebilirim kaç sayfa olcak bilgisini ver yeter kitabın konusu ne ebatları filan açıklarsan corel abimizinde dediği gibi ilk işimiz olmayacak :peace1: