Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence bu hali çok karışık gibi duruyo. En üstteki zemini atsan bence daha iyi olabilir. Romen rakamlarını koyma nedenini de tam anlayamadım altta da üsttede aynı şeyi tekrarlamışsın.. Vee A harfinden yola çıkarak bakarsak sayfayı altıya bölmüşsün sanki o halde ürünleri onların içine koyabilirsin. Birini en üste diğerini başka bir yerlere dağıtabilirsin. Bu çalışmada ikisi de biririne girmiş... Sevgiler
kötü olmamış saat zemininden kurtul onu tuborgdan hatılıyorum zemin ve efectlerin üzerinde oynamak diildir tasarım ben 4 tane resmi bi araya getirip yazı yazdığını düşünüyorum şuan farklı çalışmalar, yapılar kurmayı dene...
Sadece zeminde kullandığın desenin üzerinde çalışma yaparsan daha iyi olabilir... Sade, rahat ve dikkat çeker. İki ürünü yapıştırarak ikisinin de görselliğini yitirmişsin. Başarılar
bencede çok karışık ilk baktıüımda saat gibi algıladım romen rakamlarını ama aynı sayılar kullanılmış.acaba her saat hizmetinide gibi birşeymi düşündün.yada firmanın 24 saat hizmetimi var.bencede zemini değiş ve sadeleştir.ellerine sağlık canım
evet ya haklısınız bunun yerine düz yazı atıp atsaydım daha iyi olurdu kötü bi grafikçi olduğum ap açık ortada evet 28' ime gelicem daha kapak tasarımı dahi yapamıyorum of offfff
evet ya haklısınız bunun yerine düz yazı atıp atsaydım daha iyi olurdu kötü bi grafikçi olduğum ap açık ortada evet 28' ime gelicem daha kapak tasarımı dahi yapamıyorum of offfff
saçmalama gayet güzel olmuş ama kitap kapağı için biras karışık o kadar valla bi çok grafikerden ii iş çıkarıyon en azından bütünlük sağlıyon renklerden anlıyon fontlardan anlıyon sadece çok fotoğraf kullanıyon daha sade çalışmaya bak
Abi selamünaleyküm ismim süleyman bu foruma yeni katıldım.Bana yardımcı olacak grafiker abiler varmı babamın bir kitabı var ve kapağını değiştirmek istiyoruz.Bana nolur yardımcı olun.Bana yardım edicek abiler varsa msnimi vereyim dökümanları da vereyim bana kapağı hazırlayabilirlermi acaba.Hem bu ayrıca bu forumda belkide bir ilk olmaz mı?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAĞOLUN
Abi selamünaleyküm ismim süleyman bu foruma yeni katıldım.Bana yardımcı olacak grafiker abiler varmı babamın bir kitabı var ve kapağını değiştirmek istiyoruz.Bana nolur yardımcı olun.Bana yardım edicek abiler varsa msnimi vereyim dökümanları da vereyim bana kapağı hazırlayabilirlermi acaba.Hem bu ayrıca bu forumda belkide bir ilk olmaz mı?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAĞOLUN
hemen fiyat teklifi verebilirim kaç sayfa olcak bilgisini ver yeter kitabın konusu ne ebatları filan açıklarsan corel abimizinde dediği gibi ilk işimiz olmayacak eace1: