Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
aretlernskanlarida1.jpg

brhukukmcadelesec3.jpg

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Benzer konular

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilki gayet hoş olmş bende sadece ve anlaşılır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikinci kitap cok basarili olmus kardesim eline saglik

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
İkiside güzel ama neden ikincisinin sırtı bembeyaz kalmis?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci çalışmada ki bayanın üzerindeki giysiler sanki güneydoğulu bir bayan değil de daha çok ege bölgesine ait gibi bir izlenim yarattı bende. Sanki, yüzünde aşiret dövmeleri olan bir kadın daha iyi ifade eder gibime geliyor. Bilemiyorum belkide ben yanılıyorum görsel olarak kullandığınız bayan belkide güneydoğu bölgemize ait yöresel bir kıyafetle görseldeki yerini almıştır. Ama sanki aşiret i anlatmak için biraz hafif kalmış gibi geldi bana.

Konu ile ilgili desen ve giysileri araştırmadan böyle bir yorum yazdım. Eğer bir hatam var ise affola.

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyvallah volkan yorumların doğru ama, elimden gelen bu idi. Uygun resim bulmalıydım ama resim yetersiz olduğundan bu uydundu. elimde uygun resim yoktu

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birinci kitap kapağındaki kadın resmi kitabın içeriği ile uyuşuyor mu? Yani Aşiretler ile ilgili bi kitap olduğu için kapaktaki kadın aşiret üyesinden çok oba kadınına benziyor. İkinci kitapta ise kitabın ismi biraz sönük kalmış. Biraz daha büyütüp, rengini değiştirebilirsin. Genel anlamda başarılı. İyi Çalışmalar

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
oh be.. ilk kapak hoşuma gitti, temiz, sade, son 1 haftada böyle kitap kapağı görmedim. ellerine sağılık. Ama ikincı kapkta erka zemin uymadı bence. daha bence açik renkle bir şey olması lazim daha cıddı arka zeminin konu olması lazim..

iyi çalışmalar

ceren_121212

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikiside çok hoş görünüyor emeğine ve ellerine sağlık

blacktower460

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
her iki kapakta güzel bence eline sağlık.

İlk kitap Akdeniz bölgesindeki aşiretler mi alakalı ?

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet blacktower tam üstüne bastın. akdeniz bölgesindeki aşiretlerle alakalı kapak.

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok hoş olmuş hocam ellerine sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
eyvallah volkan yorumların doğru ama, elimden gelen bu idi. Uygun resim bulmalıydım ama resim yetersiz olduğundan bu uydundu. elimde uygun resim yoktu

Sevgili grafibo...

Öyleyse birinci kitap kapağı tasarımının olmadığını söyleyebilirim. Kesinlikle güzel bir görsel kullanmışsınız. Fakat içerik ile uyuşmadığında renklerin, şekillerin yada fotoğraflar estetikliğinin bir değer taşımadığının bilincinde olduğunu bildiğimden ötürü "resim yetersiz olduğundan bu uygundu" tabirini kabul edemiyorum. Daha iyi bir iş çıkartacağını ve uygun bir çalışma ile tekrar paylaşım yapmanı ümit ediyorum.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
aşiret deyince hep aklımıza güneydoğu gelir. böyle kalmış işte.
volkan beyin resimdeki görsele değinmesinden sonra elimde olan buydu demişsiniz.
diğer arkadaşımız konu akdeniz aşiretleri ilemi ilgili sorusunada; doğru demişsiniz.
çelişkide kaldım şimdi...
bu bağlamda başlıkta bir düzenleme yapılabilir. (akdeniz bölgesinde aşiretler gibi ......)

elimde olanbuydu...
bir tasarımcı için yanlış bif ifade...:eek:::eek:::eek::

ozzlem

🌱Yeni Üye🌱
ilk kitap kapağı tasarımın hoş, gayet ii sade ve anlaşılır konusuna uygun olmuş. ikinci tasarımın ise başlık çok sönük kalmış, ya zemin fonunu veya başlık rengini zemin rengine kaynaştırman daha uygun olur bence yinede güzel olmuş.
emeğine sağlık...

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğru söylüyorsun arkadaşım, 2. kitaptaki başlık sönük kalmış