Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık temiz olmuş yer ve tarih yazılarıda programlar gibi sol blok olsaydı dahamı iyi olrdu acaba anladım ayırt etmek için ortalam düşündün sanırım ama bir an gözüm oraya kaydı ama yinede hoş emeğinize sağlık başarılar.
eline sağlık temiz olmuş yer ve tarih yazılarıda programlar gibi sol blok olsaydı dahamı iyi olrdu acaba anladım ayırt etmek için ortalam düşündün sanırım ama bir an gözüm oraya kaydı ama yinede hoş emeğinize sağlık başarılar.
Eline sağlık, yine temiz bir çalışma olmuş, lakin; "DÖRT vatanın tarafını aydınlatıyoruz" diye okutuyor kendini... Vatanın kelimesini başa koymayı düşünmedinmi acaba, dengeyi bozuyor diye biraz zorlandı heralde...
Eline sağlık, yine temiz bir çalışma olmuş, lakin; "DÖRT vatanın tarafını aydınlatıyoruz" diye okutuyor kendini... Vatanın kelimesini başa koymayı düşünmedinmi acaba, dengeyi bozuyor diye biraz zorlandı heralde...
Erkal hem dengeyi bozmasından ötürü hem de okumada göz önceliğinin her zaman soldan-sağa olduğunu düşünerek bu şekilde tasarladım. yorum ve yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim.
yanlış anlamayın ama...ya bazıları 2 tane çizgi çizerek bişeyler yapmaya çalışıyor ama kendide biliyor olmadığını tutup siteye atıyor birde altına yazıyor lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
yanlış anlamayın ama...ya bazıları 2 tane çizgi çizerek bişeyler yapmaya çalışıyor ama kendide biliyor olmadığını tutup siteye atıyor birde altına yazıyor lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Yorumun için teşekkürler. Ancak sen yine de böyle düşünme ve daima yapıcı ol. Başkalarının çalışmalarını ya da hazır çalışmalarda sadece yazı değiştirip ben yaptım diyenlere karşı kınamaktan çekinme. Fakat kötü de olsa beğenmesen de; kendi çalışmalarını paylaşıp kendini geliştirmek isteyen meslektaşlarının ya da meslektaş adaylarının çalışmalarında gördüğün hataları söyleyerek yapıcı eleştirilerde bulun.
yorum için teşekkür ederim. ancak kenardan ayrı tutmamın sebebi tiyatronun reklamı oluşu. davetiyenin bütünlüğünü bozan bir şekli tamamına kullanmayı istemedim.