Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakalem konusunda desteğe ihtiyacım var.

IsilCala

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar , öncelikle yaşım 19 , karakalem çizimlerine hep imrenmişimdir hep yapmak istemişimdir , uzun süredir biryerden başlamak istiyordum , artık vakti geldi sanırım.

Sizden ricam , beni bu konuda 0 olarak düşünüp ona göre bir yol haritası çıkarmanız , nerden başlamalıyım , nasıl devam etmeliyim , inanın sadece çizgi çizerek başla deseniz kabulum , yeter ki birgün o süper dediğim çizimleri yapabileyim.

Saygılarımla.

planthome

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim yapmanın yol haritası olmaz.. biraz da yeteneğin varsa, al eline kalemi kağıdı, gördüklerini yada aklına gelenleri çiz işte..
ben küçükken böyle başlamıştım.. ama sonra resim çizmeyi bırakıp karikatüre yöneldim..
karikatür çizmek daha zevkli..

meleqk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu iş eğitim değil yetenek ve içinden gelen istek işi.. ben okuyorum ders alıyorum çizim konusunda ama olmayınca olmuyor burdan sana kimse yardım edemez ya sen kendin alıp karşına çizeceksin ki ne kadar ilerlersin orası meçhul.. yada gideceksin bi kursa bu işin detayını inceliğini öğreneceksin.. umarım yararlı olmuşumdur iyi çalışmalar..

IsilCala

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim , benim anladığım , basitten zora doğru giderek çizmeye başlıycam.

yasmin82

🌱Yeni Üye🌱
desen kursuna başla kendi kendine olmaz .....