Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem nü

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ss857110.jpg

ss857112.jpg

Benzer konular

ÖlümeTebessüm!

🌱Yeni Üye🌱
Güzeli çizmek güzeldir.Lakin çirkini çizmek çirkin olmakla birlikte iğrençtir.!
İnsanın içindekiler içinde mahküm kalmaz.!
Çizenin yeteneğinden ziyade çizilene bakılırsa iğrenç ötesi!
(nede olsa yoruma açık)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
orantıda problemler var... örneğin en göze batan çocugun omuz kısmı baya bi problemli. ikinci resimdede kadının bacağında baya bi orantı problemi göz çarpıyor. emeğinize sağlık.. geliştirebilirsiniz kesinliklee yetenek var.

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzeli çizmek güzeldir.Lakin çirkini çizmek çirkin olmakla birlikte iğrençtir.!
İnsanın içindekiler içinde mahküm kalmaz.!
Çizenin yeteneğinden ziyade çizilene bakılırsa iğrenç ötesi!
(nede olsa yoruma açık)

evet yoruma açık saygı duyarım ama burda konu ne çizdiğimden ziyade nasıl çizdiğim bunlar benim ödevim oran orantıdaki hataları görmek istemiştim.Teşekkürler

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
orantıda problemler var... örneğin en göze batan çocugun omuz kısmı baya bi problemli. ikinci resimdede kadının bacağında baya bi orantı problemi göz çarpıyor. emeğinize sağlık.. geliştirebilirsiniz kesinliklee yetenek var.

teşekkürler yorum için geliştirmeye çalışıyorum.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerine emeğine sağlık ilk önce
ilk bi sorum olacak bu çalışmaları bi kitapdan yada bi dergiden bakarakmı çalıştınız yoksa direk modeldenmi çalıştınız.
canlı bir model değilse yanıltabilir sizi nü yada model çalışmalarınız direk canlı bir modelden çalışmanızı tavsiye ederim daha sağlıklı işler çıkar.
bu çalışmalara gelince oran-orantı sorunları var tabi öyle olunca doğal olarak anatomide de sorun çıkıyor. bunlara üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm gölgeyi ve yüz çalışmayı en sona bırakın, insan figürlerinde en son aranacak şey yüzdür. gsf sınavlarında da böyledir.
yeteneğinize saygım sonsuz. çalışmalarınızda başarılar dilerim

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine emeğine sağlık ilk önce
ilk bi sorum olacak bu çalışmaları bi kitapdan yada bi dergiden bakarakmı çalıştınız yoksa direk modeldenmi çalıştınız.
canlı bir model değilse yanıltabilir sizi nü yada model çalışmalarınız direk canlı bir modelden çalışmanızı tavsiye ederim daha sağlıklı işler çıkar.
bu çalışmalara gelince oran-orantı sorunları var tabi öyle olunca doğal olarak anatomide de sorun çıkıyor. bunlara üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm gölgeyi ve yüz çalışmayı en sona bırakın, insan figürlerinde en son aranacak şey yüzdür. gsf sınavlarında da böyledir.
yeteneğinize saygım sonsuz. çalışmalarınızda başarılar dilerim

Dergiden bakarak çalıştım.Hatalar vardır mutlaka insan anatomisinde zorluk çekiyorum elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum.Teşekkür ederim.

darkflame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aptallar aptallıklarının farkına varmadan yaşarlar acımasız eleştirileri göz önüne alma çizime devam :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Aptallar aptallıklarının farkına varmadan yaşarlar acımasız eleştirileri göz önüne alma çizime devam :)

yaa kusura bakma ama ne demek istediğini anlamadım_? bana açıklarsan sevinirim_?
ve yaptığınız yorumlara lütfen dikkat edin

darkflame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaa kusura bakma ama ne demek istediğini anlamadım_? bana açıklarsan sevinirim_?
ve yaptığınız yorumlara lütfen dikkat edin

İğrenç ötesi diyen artadaş için söyledim onu üzerinize alınmayın. Emek verilip yapılmış birşeye iğrenç ötesi gibi bi yorum yapmak terbiyesizliktir bi yanlışım olduysa kusura bakmayın

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
İğrenç ötesi diyen artadaş için söyledim onu üzerinize alınmayın. Emek verilip yapılmış birşeye iğrenç ötesi gibi bi yorum yapmak terbiyesizliktir bi yanlışım olduysa kusura bakmayın

ilk önce cevabın için teşekküler
evet haklısın emek verilerek yapılan hiçbir çalışma iğrenç ötesi olamaz...ve çok büyük bir saygısızlıktır...
bir yoruma karşılık yorum yaparken alıntı yaparsan yalnışlıkları engellemiş oluruz diye düşünüyorum...
iyi paylaşımlar iyi forumlar

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
çizim şekli olarak güzel ama biraz daha orantılı ve estetiğe dikkat edersen çok daha güzel çalışmalar ortaya çıkaracaksın durmak yok çalışmaya devam daha bir azimle geri kalmış zihinlere inatla

darkflame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce cevabın için teşekküler
evet haklısın emek verilerek yapılan hiçbir çalışma iğrenç ötesi olamaz...ve çok büyük bir saygısızlıktır...
bir yoruma karşılık yorum yaparken alıntı yaparsan yalnışlıkları engellemiş oluruz diye düşünüyorum...
iyi paylaşımlar iyi forumlar[/QUOTE

Evet haklısın düşünmem gerekirdi bunu :) teşekkürler...

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizim şekli olarak güzel ama biraz daha orantılı ve estetiğe dikkat edersen çok daha güzel çalışmalar ortaya çıkaracaksın durmak yok çalışmaya devam daha bir azimle geri kalmış zihinlere inatla

çalışmaya çalışıyorum evet orantıda hala hatalarım var yavaş yavaş düzelir diye umut ediyorum teşekkürler :)