Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalemce

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bu karakalem hayranlığı gün geçtikçe artıyor bende. Sizlerin olumlu olumsuz yorumları çok önemli bu ölçüde. Şimdi iki çalışmamı sunuyorum size ve yorumlarınızı bekliyorum.
karakalem3gr2.jpg

Bu sevgili at biraz hatalı ama profesyonel gözle hataları neler merak ediyorum.elimin döndüğünce yaptım arkadaşlar şimdi geliştirme zamanı. yorumunuza...:peace1:
karakalematdz2.jpg

arkadaşlar yorumsuz mu geçiyorsunuz...?

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Başlangıç olarak güzel.İki çalışmadada mevcut göz hataları gözüme takılıyor.Özellikle at çizmek cesaret ister,cesursun:D Bol bol at görsellerini farklı profillerden inceleyip bakarak çizmeye çalış ve oran orantıya özen göster.Çizdikçe pişeceksin emin ol.
kolay gelsin.

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim karikaturist doğru söylüyorsun hakikatten ilk yaptığım çizimle son yaptığım arasında bariz gelişmeler görüyorum bende. Ama başka gözlerin eletirileri çok daha iyi oluyor.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
orantıda sorun var ama gölgelendirme güzeel:)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet orantılarda sorun var gibi ama tabiki bu düzeltilebilir önemli olan istemek:) ve biraz daha çizgisiz çalışsam dha hoş olur gibi çizgiler biraz fazla sert gbi?

Duhan

🌱Yeni Üye🌱
Sende ışık var ama daha çok anatomi, oran-orantı çalışman lazım sanırım. Ayrıca çalışmalarında koyu değerlere daha ağırlıkla yer vermen gerekiyo. Çünkü sınavda buna da çok önem veriliyor bildiğim kadarıyla. Daha çok çalışırsan gayet sağlam sonuçlar elde edersin. .. :)

pushate777

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgilerin çok sert ve değersiz:) gölgelemelerde oldukca keskin bence biraz daha yumuşatmalısın kalemini...orantı problemleri çok belirgin bence daha güzelini ortaya çıkarabilrsn ellerine emeğine sağlık...

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizgilerin çok sert ve değersiz:) gölgelemelerde oldukca keskin bence biraz daha yumuşatmalısın kalemini...orantı problemleri çok belirgin bence daha güzelini ortaya çıkarabilrsn ellerine emeğine sağlık...

pushate777 yorumun için teşekkür ederim.Umarım değersiz derken orantı bozukluğundan bahsediyorsundur.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok gzl çizimler emeğine sağlık. orantısız die yorumlar okudum bence ne kadar orantılı resimler var ki hayal gücünden yoksun, ne kadar orantısız resimler var ki kimlik taşıyan. çizimlerinin bir karakteri var . önemli olan o bakışların ve duruşun amacını taşıyabilmesi.orantı bana göre o kadar da önemli değil sonuçta kişisel bir çalışma bu tamamen hayal gücü değil mi.bn kalemini daha da ilerleteceğinden eminim devamını görmek isterim iyi çalışmalar

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok gzl çizimler emeğine sağlık. orantısız die yorumlar okudum bence ne kadar orantılı resimler var ki hayal gücünden yoksun, ne kadar orantısız resimler var ki kimlik taşıyan. çizimlerinin bir karakteri var . önemli olan o bakışların ve duruşun amacını taşıyabilmesi.orantı bana göre o kadar da önemli değil sonuçta kişisel bir çalışma bu tamamen hayal gücü değil mi.bn kalemini daha da ilerleteceğinden eminim devamını görmek isterim iyi çalışmalar

Teşekkür ederim arkadaşım güzel ve yapıcı yorumun için. Bunlar bakarak çizdiğim çalışmalardı. Her ne kadar bakarak çizilsede her karakalem değişik kalemlerde farklı bakış açısına uğruyor. Hissederek ve severek çizmeye çalıştığım amatör çalışmalarımdandır. Senin bu güzel yorumun üzerine hayal gücümle çizmeye çalışacağım.
Teşekkürler tekrar fairylike...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
tabi ki herkesin çizimi farklıdır illa ki baktığın resmin aynısını yapacaksın diye bir kural yok bence hayal gücün sonuçta çok örnekler var orantısız ama süper resimler dediğim gibi o amacındaki duyguyu verebildikten sonra orantı hiç önemli değil benm için herkes farklıdır tabi.sen devam et bence süper şeyler çıkacak kolay gelsin

fikretbiner

🌱Yeni Üye🌱
orantılarda sorun var. gözlere dikkat özellikle göz içine gölge vermelisin tavsiyem resimlerin gözlerine veya aynda kendi gözlerinize bakınız. sizde göreceksinizki hiç bir göz cam gibi sade düz renk değildir. göz bebeğinden başlayan renki çizgiler vardır. göz çevresinde tamam keskin çizgiler belirleyici özellik katar. ama fazla sert kullanma biraz yumşat. yani tamamen göz çevresinde keskin çizgi kullanma. göz kenarlarına doğru yavaş yavaş yumşat. geçişler yumşak olmalı. birazcık anlarım bu işten.

çizimlerin güzel devam et. zaten alışkanlık yapıyor kara kalem. başarılar.

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
oran orantı perspektif yardımcı çizgi ben hiç göremedim.biraz daha çalışsan daha ii olcak eline sağlık