Neler yeni

karalı-YORUM

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
burası benim olsun :angel: ben buraya yazılarımı yazayım olurmu :angel:
Biraz da Karalamalarımdan bişler olsun ;)

Kendimden bahsetmek istiyorum biraz..
Neden mi?
Bilmiyorum :)
Aslında çocukluğumdan beridir hep yazarım.
Çizim sonrada çıktı, yazmayı bıraktım..
Parmaklarım acemileşmiş el yazımda berbattır =)
En iyisi klavyenin tuşlarını tokuşturmak.
Gizemli olan hep çekmiştir beni
Gizemli olmayı istemedim mi istedim olamadım çünkü çenem durmaz =)
Biraz otursa biri yanımda hemen kankam olur anlatıveririm herşeyi =)

Farklı cümleler kurmayı severim, biraz melankolik haddinden fazla duygusalım tabi bunu bilen çok azdır..
Sanırım şu saatten sora bilen sayısında patlama var :p
Küçükken masal yazardım kafamda kurar küçük kardeşime anlatırdım sora onları satırlara dökmeye başladım..
Türkçe öğretmenim yazılarımı çok beğenir dersin son 5-10 dakikasını benim o masalları sınıf arkadaşlarıma anlatmamı isterdi..
Özgüven sorunum yoktu o zamanlar bağıra bağıra anlatırdım..
Hepsi gözlerimin içine bakar dinlerdi hepsinin bundan mutlu olduğnu sanırdım.. bigün çantamı açtığımda masal defterimin olmadığını gördüm..
Harry potter lı defterim değildi çalınan..
Onlarca masalım birdaha yazılamamak üzere alınmıştı benden..

Sonra çok defterim oldu.
Şiir defterlerim, günlüklerim, anket defterim yazılıp dizilip, yarılarda bırakılıp ellerimden çöpe gittiler..
Hiçbiri alamadı Harry potterlı defterimin yerini..

Yine duygusala bağladım =)
Sözüm ona yazmak artık içimden gelmez oldu bazen delice yazmak istedim yazdımda..
Renkli kağıtlarıma fosforlu kalemlerimle döktüm içimi..
Kağıtların rengi alamadı içimdeki karanlığı…
Nedir bu karanlık?
Hep sorular sordum kendime…..
Başka insanlar neler yazmış hep okudum.. sayılarını bilmem..
Önemli olan benim ne yazdığımdı.. yazdım yırttım öfkemi çıkarırcasına karaladım.
Maskeler çizdim.. maskelerin ardına yüzsüz kahramanlar..

Beni en iyi anlatan sözler buldum kendime
kimselere okumadım kimselerle paylaşmadım.
Kimi zaman aşk yazıları kimi zaman heyecanlarım, öfkelerim adaletsizliğin kasveti oldu kimi zamanda.
Düşük cümleleri sevdim yüklemlerimi sıfatların önüne aldım. en gizlilerinden öznelerim oldu. Onlarla konuştum ağladım. Ama yine kimselere anlatmadım..

Yine ellerimde fosforlu kalemlerim..
Bu defa köprü altlarında gördüğüm grafitiler dikkatimi çekmeye başladı. Haylazca yapılan bu eylemi de duygusal değerlendirdim..

İnsan yaptığı emeğin boşa gideceğini bile bile, inadına neden yapar bunu?
Anladım ki etkiye tepkiymiş.
Ellerinden alınan sprey boyaları olmadan ayakkabı boyasıyla bile yapıyorlardı bunu =) o kadar ilgimi çekti ki..
Tıpkı renkli kağıtlarıma döktüğüm içimi ertesi günü yırtmam gibi bişydi bu.

Bende yaptım tabi köprü altlarına değil renkli kağırlarıma :angel:

Cesur değilimdir. Deli cesaretim tutar bazen =) ama korkarım.
(korkutur cesaretimi iradesizlik sillesi)

Korktuğumdandır ya bu sessizliğim. Dersin
“neren sessiz bi susmadın ben okumaktan bıktım merakla sonunu bekliyorum bu kız ne demek istiyor” umarım anlarsın..

Grafitiler yetmedi. Küfürler yazdım hakaretler ettim isyanlar geldi peşimden hepsini torbama doldurup yaktım..

Yazılarımın köşelerine karalardım hep bişyler.. onları gösterirdim. Biraz hoşuma gitse “ aa bak ne çizdim”
“kızım uğraşma yeteneksizsin işte” …
Belki doğrudur ama çizdim işte.. Harry potterlı defterim gibi olmayacaktı bu küçük kahramanlarımın sonu..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Rüyalarımın farkına varmalıyım…

günleriniz aydın olsun.. :angel:

Ellerim mi üşüyen güneşin kavuran sıcağında?
Terlerken bir yandan da nasıl oluyor da üşüyor ellerim?
Nasılda parmak uçlarımdan damlıyor buz taneleri?
Nedir beni bu kasvete iten?
Aynalardaki yüzüm benim mi?
Fotojenikmiyim, bikrobikmi, enerjikmiyim?
Allah aşkına neyim ben kimim?
Ne istemekte neyi bulamamaktayım?
Ne bu içimdeki sıkıntı..
Kardeşimin elimden aldığı dondurma için mi tüm bu kızgınlığım?
Olamaz sanırım?
Olabilir de..
Neden bu kadar sinirliyim?
Aman ya rabbim yine saçmalıklar diyarına mı düştüm?
Yalandan gökdelenler üzerime düşmekte…
Sanırım bir kabusa daha başlamaktayım..
Yer yarılıyor,
Gökten uyduraklar akıyor te p eme
Noktalar, virgüller..
Sanırım hepsi kafayı yemişler..
Bağırıyorum
Erkekseniz teker teker gelsenize!!
bir kahkaha..
Kim bu ?
Bu kadar komik bir durumdamıyım?
kim buna cüret ediyor?
Kim bu benimle dalga geçen ihtiyar ?
Gözlerinin altında halkalar..
Çirkin dudaklarından dökülen ve bitmek bilmeyen bir kahkaha..
Sanki hiç bitmeyecek..
Sanırım bu kabusumun ana kahramanı o..
Nerdeyim?
Paris mi?
Kutuplardamıyım yoksa?
Zaman kavramının anlamını yitiriği bu yerde yalnızmıyım?
Bakıyorum etrafıma..
Aman allahım ne kadar da kalabalığız böyle..
Kahkahaların çoğaldığını sanıyorum
Bunu tek kişi yapıyor olamaz..
Bu sırı çözmem gerek..
Anlıyorum sanırım..
Bu ihtiyar tanıdık..
Gülme tuttu…
sanırım o benim..
Kendimle dalga geçiyor olmalıyım..
Kendime gülüyor, kendi yerimi ikiye ayırı p de p remler ya p ıyorum..
Koça uçurmlar içine beni alırken yine gözlerimi yatağımda açıyorum..
Ellerim yastığımın altında..
Sanırım gökten yağan uyduruklar salyalarımmış =)
Deprem olduğunu sandığım ise, ayaklarımın ucunda yatan kedimin kaşınması..
Tam bi saçmalık denizinde yüzmekteyim..
Saçmalamaya bayılıyorum=)
Kendi ellerimi tutmayı,
Kendi gözlerime aşık olmayı,
Aman ya rabbim ne tatlıyım demeyi seviyorum..
Egolarımın kimselere ihtiyacı yok
Kendime bakı p kendimle geziyorum..
Kendi öz kendimi biliyorum sanırım..
İhtiyar çocuk hep gülsün..
Saylarım akmasın..
Kedim adam gibi uyusun..
Uçurumlar çekmesin artık beni..
Saat 02.11
Sanırım açım =)
Düşlerimdeki anlamların farkına varmalıyım
Sanırım bir rüyaya daha dalmaktayım
Hissediyorum..
Gök gürülderken çiseliyor uyduruk yağmurlarım..

Saygılar :iloveyou:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakıyorumda kendine karalama defteri bulmussun arkadaşım =)
samimi paylaşımların için teşekkürler :)

"Bu ihtiyar tanıdık..
Gülme tuttu…
sanırım o benim.. " :D

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Bakıyorumda kendine karalama defteri bulmussun arkadaşım =)
samimi paylaşımların için teşekkürler :)

"Bu ihtiyar tanıdık..
Gülme tuttu…
sanırım o benim.. " :D

evet buraya el koydum ben burası benim mekanım artık =) beklerim sizleri de bu ihtiyarın yazılarına arkadaşım :angel:
samimiyetim sizlerin samimiyetinin yansımasıdır :blush:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Senin adına 'biraz melankolik haddinden fazla duygusalım' buna kesinlikle katılıyorum:) Ama keyifli yazılar olmuş..Teşekkurler paylaştığın için bizimle..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Senin adına 'biraz melankolik haddinden fazla duygusalım' buna kesinlikle katılıyorum:) Ama keyifli yazılar olmuş..Teşekkurler paylaştığın için bizimle..

pek çaktırmamaya çalışıyorum ama pek gizleyemiyorum belliki :utann:
rica ederim émmst :angel:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
milkshake :)

Bütüngün aklımda milkshake..
Çilekli olsun sütü bol olsun…
Şapırdatayım köpükleri kalsın dudaklarımda gören ııyy desin çünkü bi kaşık alayımmi demesinler .)
Iş güç ne ara gidipte milkshake alıcam =( bitmez bu işkence. büyük ihtimalle migrenim tutacak. Şekerli bişyler istermiş insanın canı migreni tutmadan once =P vesselam günü milkshakesiz geçirdim. saat 1 küsür uyuyorum sanırım. Saçlarım kadar uzun gece. Gozlerimin kapandığını hissediyorum. Sihirli bir müzik =) sanırım rüya görüyorum =)
daaraadaaraadaaaammmmmmmmmmmm…
Mmiillkkshhaaakkeeeee gökyüzünden kanatlı bi kaseyle iniyor ellerime.. bu bir rüya olmalı (biliyorum zaten sussana ya ille hatırlatcaksın ağzımızın tadıyla rüyadamı göremicez)
Koleranın yeni albümünden aşık ile maşuk fonda inemedi şu milkshakete bizim türk filmlerindeki kavuşma sahnelerinden de yavaş oldu. Ağzım sulandı. Yastığım yine ıslak bööğğhh salyalar =P

… ben milkshake rüyaları görüren arkamdan işler dönüyor sanırım. Bezbebeklerim, cadılarım, saçlarımda yaşayan minik yaratıklar eğlenceye çıkmışlar… fırsatçılar sizi… yha ben yalnızım niye be varken eğlenmiyorsunuz ki bende paylaşmam işte milkshakeimi hıh….

işte ertesi gün de uyanıp bu çalışmayı yapmıştım :)
milkshake_by_zeynepnur.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
halet-i ruhiyyem

Dudaklarımdan şekiller çıkarıp onları izliyorum. Kelebek yaptım azıcık uçu p kayboldu. Kelebekler hep böyleydi zaten. Belli belirsiz çıkardı dudaklarımın arasından. Sonra birdenbire kaybolur gözlerimin önünden duman olur giderlerdi. Başka birşeyde olmazdı ya. Hep kaybolurlardı. Neden gelirki? Biliyorum kaybolduğunu neden bile bile üflüyorum? Neden çıkarıyorum ki gereksiz tiryakiliğimden onu? Küçükken kavanozda biriktirdiğim kelebeklerin ruhu uçup giden cesetleriyle karşılaşırdım sabah uyandığımda. Ağlardım. Oysa yakaladığımda ne çok sevinirdim.. kaybolduğunda küfürde bilmezdim ki sövim arkasından… sövüyorum utanmadan. Benle bikez konuşsaydılar isteselerdi birşeyler bilirdim kavanozda yaşayamayacaklarını.
Ama duymuştum çok kısa yaşadıklarını. Yazıktı onlara. Naparlardı ben onları korumasam vahşi dünyada. Kedilerin mutlu oyunlarındaki pençelerinin arasında eziliveriyordu incecik kanatları. Ellerime almazdım ki ben onları. Kanatlarındaki yumuşacık boyalar yapışırdı parmaklarıma. Üfleyiverirdim. Öperdim bazılarını. Dudaklarımda kalırdı yumuşak kanatları. Annem kızardı sonar. Merhametsiz olduğumu söylerdi. Ama bilmezdi ki ben ne kadar severdim onları. Nasılda korurdum kavanozumun içinde. Pastel boyalarımla çiçekler çizerdim kavanozumun dışına. Mutlu olurlardı. Gözlerimin içine bakarlardı. Uyurlardı. Bende uyurdum. Ben uyanırdım. Ama onlar uyurdu. Bazen bakardım yoklardı kavanozumda. Yine duman oluptamı gitmişlerdi acaba? Kokulu defterlerimin arasında kuruttuğum yaprak kadar ince papatyalarımın yanına koyar incelmeleri için defterime tüm gücümle baskı yapardım. Açmazdım. Heyecanla beklerdim. Günler geçerdi. Unuturdum onları papatyaların yanında. Büyüdüm. Defterlerimin kokuları geçmiş. Pis kokuyorlar. Sayfaları te ker te ker çevirir heyecanla onların olduğu sayfaları açardım. Bakardım ki incecik olmuşlar. Kanatları ilkgünki kadar olmasa bile çok güzeldi. Ne çok özlemişim yıllar beni yaşlandıralı. Annem bulamamış onları orda. Bulsa atardı pencereden. Ama uçamazlardı ki. Bana ne çok alışmış olmalılar ki çıkaramazdım kağıttan onları. Papatya çıkardı. Ama hep yapışırdı kelebeklerim kağıda. Sarımsı bir sıvı kurumuş altında onu iyice yapıştırmış kağıda. Sinirlenir buruşturur atardım. Artık dumandan kelebeklerimi uçuruyorum. Üflüyorum. Gozlerimi kapatıp dünyamın kapılarından geçişlerini seğrediyorum. Sigaramı söndürene kadar kaç kelebek uçardı kapılarımdan bilmedim. Hem artık öpsem dudaklarıma yapışmıyordu tozları. Iyice alıştılar sanırım bana. Ne zaman bende uçarım dünyamın kapılarından dünyama? Ne zaman rüzgarın sertliğiyle diken diken olan tüğlerim dumana dönüşüp kaybolur dudaklarımın arasından? Aradığımı henüz bulamamış gereksiz bir mutlulukla sırıtan dişlerim yansıyor penceremin camına. Yaşlanıyorum sanırım. son nefesi de alıp bir tane daha öldürüyorum kültablamın ortasında. Parmaklarım üşüyor. Rüzgar çarpmış olmalı. Küçük başdönmelerim. Feri kaçan gozlerimi son kez yastığı görü p bilinmeyene doğru seyre dalıyor…
:sleepy:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canım sen yaz,karala ben gelir sıkılmadan okurum :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
nedemek canım kendi iç dünyamda kayboluyorum zaten habir eksik habir fazla senin düşüncelerine dokunmak ta güzel olucak keyifle okuycam:utann:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
nedemek canım kendi iç dünyamda kayboluyorum zaten habir eksik habir fazla senin düşüncelerine dokunmak ta güzel olucak keyifle okuycam:utann:

sanatçı zaten kendi dünyasında kaybolmalıdır bence :)
ama fazla kaybolupta kendini yalnız hissetme sakın..
çok teşekkür ederim damla :blush:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Bana mantıklı birşeyler söyle.
Gönlüm serinlesin.
İçimdeki ben nefes alsın.
Bunalımlarım gerilesin.
Bana öyle birşey söyle ki nefesime anlam gelsin.
Ellerime güç gelsin.
Artık anlamak o kadar zor ki. Düşünmek yorucu. Uykusuzluk sıkıcı. Bir an geliyor ki yoruluyorum kendi kendime konuşmaktan. Ya ayna da ya da sağda soldaki yansımalarımda yakalıyorum kendimi. Hemen bir iki kelime kapmaya çalışıyorum ağzımdan. Önceden konuşurda konuşurdum. Sanırım ya büyüyor ya da kabulleniyor olmalıyım bazı şeyleri. Yansımalarım susuyor. Yakalıyorum kolundan. Sadece gözlerimin içine bakıyor. Elleri o kadar soğuk ki. Gözleri nemli. Yanakları rutubet tutmuş. Küf kokuyor. Ve çok yorgun... ve çok halsiz... ve çok bitkin... bakıyorum koşuyor. Kollarını açıp koşuyor. Sonra kulak tırmalayan bir çığlık atıp yere yatıyor. Yağmura aldırmadan. Üstü başı çamur içinde. Yağmur üstüne yağıyor. Göğsüne göğsüne. En yanan yere doğru. Gözleri ıslak bilmem yağmurdanmıdır. Ve bilmem ki yine susuyor. Göğsü şişip şişip iniyor derin nefesler eşliğinde. Çok derin çok çok derin... onu izledikçe ben hıçkırıyorum. Aynanın içine girip yanına gitmek istiyorum kendimin. Ellerimi uzatıyorum görünmez bir engele çarpıyor. Ellerimi dayıyorum buz gibi aynaya. Gidemiyorum. Konuşamıyorum.
Dokunamıyorum...........

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Rabbın nefesi rüzgâr olmuş ben onunla sonsuza eserim..

- Kalemim yardım et…

Ellerimin yardımına koş, yorgunluk mürekkebini çek içine, derin bir nefes al ciğerlerine, kağıdın şakaklarına sık, yorgunluğun rengi aksın kıvrılmış köşelerinden. Sızlayan direğini kes burnumun, vicdanımın gozlerimi dik, aç dikişlerini dudaklarımın, gözlerimin ferine üfür en cesur kelimelerini, rengim yerine gelsin. Kalbimin odalarındaki hainleri şah damarımı keserek at. Ayağa kaldır güçsüz bacaklarımı. Annemin ellerinden tut avuçlarıma ver. Bacaklarımı kır boyumu kısalt. Elime uçan renkli balonlardan ver. Kapatıp aç gözlerimi süpriz yap bana. Happy birthdayler, günaydınlar, mutlu bayramlar eşliğinde gönder beni çocukluğuma… en gülen tavşan dişli halime döndür beni. Tombul yanaklarımı ısırsın babam…. Beraber dil çıkaralım sokaktan geçen çocuklara. Kutu kutu penseler oynayıp, kaleye mum dikip mızıkçılık yapayım.. Tüm enerjimle tüm deliliğimle tüm ipe sapa gelmezliğimle bi koşuda atlayıvereyim çocukluğumun kucağına… annemin kucağında uyuduğum en deliksiz uykulara, özlediğim kokulara uçur beni… :sleepy:

Son düzenleme:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Külkedisinin süpürgesindeydi huzur..

Büyülü seslerdi kulaklarımı mesteden yavaş yavaş devriliyordu kötü düşlerim. Kabuslarım notaların gazabına uğramış kendinden geçen gözlerimin önünden hayalet gibi süzülüp gidiyordu. Umurumdamıydı sanki düşen noktalar?
Hayallerimin önüne geçen tüm karabasanlara aldırırmıydım? Aldırmaya çalışsamda parmaklarımdan süzülen küçük sesler kanatlandırıp koparıyordu beni aleminizden. Yavaş yavaş çekip alıyordu yanına. Kapanıyor gozlerim nefesim derinleşiyor. Ruhum şaha kalkmış ellerimden tutan bu uçsuz bucaksız arzular ve dans etme isteği…
Külkedisinin süpürgesindeydi huzur..
Pamuk prensesin ısırıp derin uykuya daldığı büyülü elmanın kırmızısındaydı.
Ayna ayna söylesene varmı kimse yanımda? Sağıma soluma baktığımda gözüken onca yüz sana baktığımda neden görünmez oluyordu? Ne tür bir büyü yapıyorsun gozlerime? Kalbime ne tür bir huzur verip ne tür bir şeyler içirip adını bile veremediğim bir huzur yaşatıyorsun en paylaşılamayanından en anlatılamayanından….

Bu sesi duyabiliyormusun?
Büyüleniyorum…
Ne tür bir büyü yapıyorsun?
Külkedisinin süpürgesindeydi, Pamuk prensesin ısırıp derin uykuya daldığı büyülü elmanın kırmızısında..
Alkışlarım yetersiz kalır bu dahinin görünmez harfleri karşısında…

ask_by_zeynepnur.jpg

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
karmakarışıklaşmaktayım..

Anlamlı bir o kadar da anlamsızdı kurduğum hayaller
Az çok düşündüm yaşadığım halet- ruhiyyeyi
Ellerimin üstünde mum dikip incecik çizgiler üstünde yürümeye az çalışmadım. Peki neydi amacım? Hiç düşünmedenmi yapıyordum yaptıklarımı? Anlam yüklemelerim anlamsızlıkla sonuçlanırken zevkmi alıyordu hasımlarım hüzünlerimden? Bazen saçma mutluluklar sonuçlandırıyordu uyku dolu gözlerimi
dudak kenarlarımda kalan çikolata mutluluklarıyla dalıyordum saçma rüyalarıma…
Nedendi herşeyimin bu kadar saçma ve ciddiyetsiz oluşunun sebebi?
Neydi peki kimi zamanki birden çöküşlerimin, birden nefret doluşumun, birden dünyanın en uç noktasına kadar gelip kendimi en yükseklerden bırakmak istememin sebebi? Bazende en deli mutlulukları yaşayıp saçma sapan şeylere gülmemin, kimsenin izlemediği filmlerde mutluluğu bulup gece uykumda ilkkez duyduğum bir şarkıyı ezberleyip uyanmamın sebebi?
Anlam veremediğim bir sürü ruhla dolu bu bedenime bir armağanmıydı karmakarışık hallerim? Yoksa bana verilen bir cezamı?
Ruhum acı çekiyor..
Ben yine gülümsüyorum..
Maskemi takıp devam ediyorum benli gibi görünen bensiz yollarımda..

reality1920x1200bypyxel.jpg

-illüstrasyon bana ait değildir-

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
odada yalnız başıma tüttürürken dumanı, minik bi parmağın omzuma tıklamasıyla döndüm arkamı. Gözlerinin içine uzuunnnca baktım. Bendim bu. Benim 6,7 yaşlarındaki ufacık tombul halim. Zaten bidaha hiç okadar tombul olamamıştım. Simsiyah gözlerini dikmişti gözlerime..
“ vaayy saçları boyatmışsın baya da uzamışlar”
“annem hep küt keserdi büyüyünce hiç kestirmicektim bilirsin”

“annem nerde? Öldülermi?”
“ ne ölmesi kız. Odada uyuyor”

“ oppu damı orda?” (oppu= osman. Babam olur)
“ osman yok gitti... “

gözlerinden damlamaya başladı inci taneleri..

“gitmicekti ama. Öyle söylemişti..”
“demişti...
ağlama nolur. Hem bak kocaman oldum ben. Artık ağlamıyorm”

“gerçekten ağlamıyormusun. Okadar büyüdün yani.. “
“büyüdüm tabi. Kocaman kız oldum. Hem çalışıyorumda. Hep masal kitabım olsun ister masallar yazardım. Bak büssürü masal kitabım var”
“ama sen yazmamışsın.. hayalim bu değildi”
“olsun bak rengarenk kapaklar yaptım”

mutlu gibi duruyordu. Kitaplar mutlu etmişti.

“ aa kardeşim nerde büyüdümü oda?”
“ büyümezmi.. hem bi kardeşim daha oldu. Sana benziyor. Büyüyüncede bana benzermiş”
“gerçektenmi”

simsiyah gözleri gülüyordu.
“istediğim okullara gittinmi?”
“şey.. ımm.. gitmedim. Ama amaa giderim. Daha zamanım var..”

yine hüzünlendi..

“büyüyünce geçer demişti annem. Geçtimi düştüğümde yara olan dizlerimdeki yaralar?”
“geçti tabi. Büyüdüm çünkü”

(büyüdüm.. senin yaşında kalıp dizlerimdeki yaralara ağlamayı isterdim) söyleyemedim..

“oppu gelirmi?”
“...”

yine ağladık.. bu defa sarılmak istedi bana. Uzattım avuçlarımı. Minik parmaklarını hisseder gibi oldum parmak uçlarımda...
gözlerimin içinde gözleri, yanaklarımda yaşlarıyla kayboldu..

Aynalarda buğulu yüzümü göremez oldum,
ve iyimserlik mateminde sarı gül tuttum.
Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hiçbiri
tek yabancı bendim evde ver bir yalancı mumdu doğan güneş.
Solan gülümdü, talan sonuydu, kalan resimdi, bir vesikalık gülen çocuktum,

yüzüme bakarak ağladım, yüzleşirken kendimle, hıçkırıklarımla savaşır oldum, ertelendim yarına.

Reddedildim, gideni yolcu etti gözlerim ve gelene merhaba dedi bu kimsesiz dilim,
ortalarda gezinen oldu dilenci ellerim,
bu son demiydi, sonbaharın, son yaprağında, son gülümsemekki nefesi son çekişti içime sonbahardı.
Güz ağırdı gün üzeri bir tebessüm etti yüz, saklı kaldı her düşende kırılan onca göçebe his,
biz dünden olma yarına varma garibeyiz..

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sayın Yorgunella,buraya kadar okudum,Maskeler çizdim.. maskelerin ardına yüzsüz kahramanlar..güzeldi,Harry potter'li defterinizin kaybolmasıyla başlamış sanırım bazı küçük olumsuzluklar ve çocukluğa özlem,çocukluğunu özlemiyen çok az insan olduğuna inanırım,oyunlar,boya kalemleri özlenmezmi?bırakalım kendimizi,hatırlayalım çocukluğumuzu,kime ne zararı var?paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: