Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çizimleri,renkleri geliştirmek için yaptığım bir çalışma.Saçlarda gerçekçiliği hala yakalayamıyorumTüyolarınızı bekliyorum:angel: çalışma halen yüklenmemişYardımcı olabilir misiniz?
Çizimleri,renkleri geliştirmek için yaptığım bir çalışma.Saçlarda gerçekçiliği hala yakalayamıyorumTüyolarınızı bekliyorum:angel: çalışma halen yüklenmemişYardımcı olabilir misiniz?
Çizime tekrar heves etmenizi alkışlıyorum ama sizin farkında olduklarınız bizim gözümüze batanlar sadece... Kullandığınız programın ismi İllustrator, Yapılan iş İllustration. Hızlı yazma hatası sanırım ama sizden sonrakilere önemli bir detay olucaktır. Kolay gelsin.
Illustrator programını bilmediğim için şöyle yap böyle yap diyemicem sana.Ama gözüme çarpan bazı detaylerı söylemek istiyorum. Saçları parça parça çizmişsin.Birbiriyle kaynaşmamış özellikle üst kısımda. Ten ve elbisedeki gölgelerde daha doğal olması gerekir diye düşünüyorum. Birde yüzü birden çok sivri ve uzun çizilmiş. Daha tatlı bir kavis verilebilirdi. Benim gördklerim bunlar canım.Ellerine sağlık.
Renkeleri beğendim :wink: Bence gözlük tuhaf duruyor,çok basık kalmış,yüzüyle aynı orantıda kavislesen daha iyi olur gibi.Tabi bu kadar büyük gözlükte biraz daha dışarda ve keskin durmalı bence bide kız sıfır beden sanırım. :rofl: Okadar zayıf çizmişsin ki kafası kocaman kalmış :rofl:
Renkeleri beğendim :wink: Bence gözlük tuhaf duruyor,çok basık kalmış,yüzüyle aynı orantıda kavislesen daha iyi olur gibi.Tabi bu kadar büyük gözlükte biraz daha dışarda ve keskin durmalı bence bide kız sıfır beden sanırım. :rofl: Okadar zayıf çizmişsin ki kafası kocaman kalmış :rofl:
sanırım model aldığım bayan koca kafalıydıAsıl mesleğim bu alan olmadığı için,akşam saatlerinde hızlıca yaptığım ve sizlerle paylaşma heyecanı adına eksikliklerim,hatalarım oluyor.Motive edici yorumlarınız için teşekkür ederim:clapping: