First of all

HOSTING hacım, HOSTİNG diye yazarsak yanlış oluyor, nitekim "İ" ingilizce de kullanılmıyor.
Logo ciddi bir şekilde kullanılmak üzere hazırlanıyorsa tavsiyem bir grafiker arkadaştan rica edilmesi, çünkü bundan sonra yapacağın denemede de kullanılabilir bişi çıkacağı kanısında değilim, ben işin ciddiyetine bağlı olarak yorum yapıyorum elbet de.. Yoo kendimi geliştirmek için diyorsan, çabaların devam etmeli elbet de..
Logo ile ilgili yorumlara gelirsek, çok göz yoran bir renk, belki bu kadar yoğun kullanılmasa bu kadar göz yormayabilirdi. Renk geçişleri falan ekstradan göz yoruyor, daha sade kullanılıp logoya biraz da siyah renk katılabilirse daha güzel daha uygun olacağı kanısındayım.. "Are Hosting" gibi okunuyor şeklinde yapılan yorumlara kesinlikle katılıyorum, bütünlük sağlanamadığı için olsa gerek bu da. "K" harfi çok ayrı duruyor. Hosting'e bağlı bir tasarım gözükmüyor, hiç bir şekilde anlatmıyor hadiseyi, he anlatmasa da olabilir belki ama daha düzgün bir logo, daha dikkat çekici, tasarım kurallarına hakim bir logo olması gerekli.
Kolay Gelsin.