Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kare hosting logo çalışması

sagopakajme.r

🌱Yeni Üye🌱
kare2oh7.gif

olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

Benzer konular

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo cok goz yoruyo 2 lemeler yapılmıs ama ben basarılı bulmadım pek acılcası cok basıt kalmıs gıbı geldı logo bana ayrıca hostıng anlamını tasımıyor logo yanı ınsaat fırması gıbı geldı bana bence bırazdaha calısmalısnız elınıze saglık

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
logonuzdaki tekrar veya gölge gözü fena şekilde yoruyo
baskı halini düşünüyorumda makinadan hatalı basılmış gibi durucaktır
bence ya tekrarı yok edin yada biraz daha çalışın derim
saygılarımla...

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Arkadaşların yorumlarına şunu ekleyebilirm; logoya ilk baktığımda firmanın adını ARE HOSTING olarak okudum..Yapmış olduğunuz amblem logodan birz kopuk kalmış gibi..

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logoda kullandiginiz sekil kareden ziyade dikdörtgen olmus, gölgelendirmeler konusunda ebrux arkadasin fikirlerine katiliyorum

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
guislerle logoyu çok boğmuşsun ki ilk yorumda zaten eleştiri almışsın ikinci olarak diyeceğim ve aklında kesinlikle bulundurman gereken şeyde oval köşeleri kesinlikle photoshop ta çizme vectorel programlar kullan logo için logo tasarımına efekt katmak istiyorsan belki ozaman ps desteği al başarılar

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çizimin içindeki k harfi firma adının are olarak okunmasına neden olmuş.algı sorunu yaratmamak için kareyi bütün olarak yazabilirsiniz.logo çalışmaları yaparken vektörel programlar kullanmanızı öneririm.ileride baskı aşamalarında sorun yaşamazsınız.kolay gelsin.

art

🌱Yeni Üye🌱
kare gibi yalın ve net bi formun ismini taşıyan firmanın simgesi bu kadar detaylı olmamalı bence...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
First of all :) HOSTING hacım, HOSTİNG diye yazarsak yanlış oluyor, nitekim "İ" ingilizce de kullanılmıyor.

Logo ciddi bir şekilde kullanılmak üzere hazırlanıyorsa tavsiyem bir grafiker arkadaştan rica edilmesi, çünkü bundan sonra yapacağın denemede de kullanılabilir bişi çıkacağı kanısında değilim, ben işin ciddiyetine bağlı olarak yorum yapıyorum elbet de.. Yoo kendimi geliştirmek için diyorsan, çabaların devam etmeli elbet de..

Logo ile ilgili yorumlara gelirsek, çok göz yoran bir renk, belki bu kadar yoğun kullanılmasa bu kadar göz yormayabilirdi. Renk geçişleri falan ekstradan göz yoruyor, daha sade kullanılıp logoya biraz da siyah renk katılabilirse daha güzel daha uygun olacağı kanısındayım.. "Are Hosting" gibi okunuyor şeklinde yapılan yorumlara kesinlikle katılıyorum, bütünlük sağlanamadığı için olsa gerek bu da. "K" harfi çok ayrı duruyor. Hosting'e bağlı bir tasarım gözükmüyor, hiç bir şekilde anlatmıyor hadiseyi, he anlatmasa da olabilir belki ama daha düzgün bir logo, daha dikkat çekici, tasarım kurallarına hakim bir logo olması gerekli.

Kolay Gelsin.

inanhuseyin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo ile ilgili yorumlara gelirsek, çok göz yoran bir renk, belki bu kadar yoğun kullanılmasa bu kadar göz yormayabilirdi. Renk geçişleri falan ekstradan göz yoruyor, daha sade kullanılıp logoya biraz da siyah renk katılabilirse daha güzel daha uygun olacağı kanısındayım.. "Are Hosting" gibi okunuyor şeklinde yapılan yorumlara kesinlikle katılıyorum, bütünlük sağlanamadığı için olsa gerek bu da. "K" harfi çok ayrı duruyor. Hosting'e bağlı bir tasarım gözükmüyor, hiç bir şekilde anlatmıyor hadiseyi, he anlatmasa da olabilir belki ama daha düzgün bir logo, daha dikkat çekici, tasarım kurallarına hakim bir logo olması gerekli.

Kolay Gelsin.

Katılıyorum ve küçük bir ilavem var;

Hosting Firması için, bilişim dünyası içeren, enazından çağrıştıran bir logo yapabilirsiniz.

Başarılar

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
sana tavsiyem yazıdaki efekti kaldır kareleride biraz daraltıp k ile daha yakın tutursan yazıyı bütünlük sağlarsn daha iyi olr.

eylo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo cok goz yoruyo 2 lemeler yapılmıs ama ben basarılı bulmadım pek acılcası cok basıt kalmıs gıbı geldı logo bana ayrıca hostıng anlamını tasımıyor logo yanı ınsaat fırması gıbı geldı bana bence bırazdaha calısmalısnız elınıze saglık

katılıyorum.Bu tür firmaların logolarını incelemeni öneririm.