Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karel-iş inşaat katalog denemesi

abbascoo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mailci.net
nkapak2.gif

nkapak3.gif

nkapak4.gif

nkapak.gif

sayfares304m2.gif

sayfares304m3.gif

sayfares304m.gif

Arkadaslar merhaba , asıl işim web programcılıgı ancak bir arkadasımın ricası üzerine arkadasımın şirketi için katalog tasarımı yapıyorum. Tasarım işinden pek anlamam ancak elimden geleni ortaya koymaya çabalıyorum.

Logo da kendi tasarımım.

birkaç adet kapak çalısması ve birkaçadet de resim yerleşimi için deneme çalışması yapdım.

Tasarımları Photoimpact de yapıyorum ve boyutları 700/800 standart katalogların boyutları ne ölçüdedir.

Bilgilendirici eleştiri ve fikirlerinizi bekliyorum

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kapak tasarımınız hoş. Ancak "güven" ve "doğa" kelimelerini vurgulayan bir görsel de kullanabilirsiniz. Mutlu bir aile, fonda yeşillik...gibi. Daha ikna edici olur diye düşünüyorum. İç sayfaları beyaz ve sade çalışmanızda yarar var. Çünkü çok fazla yazı ve görsel olacağı için göz yormamalısınız mümkün olduğunca. Bence bu işi kıvırırsınız çünkü zevkli olduğunuzu düşünüyorum.

Kolay gele!

abbascoo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mailci.net
Benim fikrimde de el ele tutuşmuş mutlu bir aile resmi koymak vardı, ancak firma sahibi arkadasım kasaba mantıgı ile şirket yöneten birisi oldugu için , biz inşaatçıyız kataloğumuzda da ev resmi olsun diye tuttuturdu :) iç sayfalar da beyaz kullanır isem kapak rengi ile iç sayfa renkleri arasında kopukluk olmazmı acaba ? İç sayfalar da düşündüğüm 2 adet resim ve yapılan işle alakalı en fazla 5 satırlık çok kısa bir yazı olacak. yani : projenin kimden alındığı, proje başlangıç tarihi, proje bitiş tarihi, yapılan iş v.s
Bu olumlu ağırlıklı yorumlarınız bana cesaret verdi teşekkür ederim bu gazla belki meslek değiştirebilirim :)