Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kart vizit çalışmalarım ( pc )

yaramazcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.cekmekoybilgisayar.com
İşte buda benım kartvizit..

NOT: Adres ve Telefon bilgilerini gizli tutmak için farklı bişiler yazdım ...
dileyene Corel formatında gonderebilirim..Kartvizit Parlak kağıda yapılmıştır...Kendi özgün tasarımım

Yorumlarınızı bekliyorum
KARTVİZİT - 1
kart1.jpg

BUDA Bilgisayar Kartvizitim özel

kart2.jpg

Benzer konular

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
offff ilkindeki kalabalık ne öyle dedim kiii ikinciyi gördüm... ikinci şık olmuş ama neden dik kullanmayı tercih ettiniz? birde keşke adres ve telefon bilgilerinizi buraya paylaşmadan önce gizleseydiniz.. xxxx koyabilirsiniz yerine mesela foruma paylaşırken..
daha çok çalışırsanız daha güzel şeyler çıkar bence ortaya. yaramaz bilgisayara bi amblem yada logo çalışabilirseniz daha etkili olabilir.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Çok güzel kartvizitler çok beğendim elinize emeğinize sağlık başarınızın devamını dilerim:)

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
siyah olan estetik duruyo fakat firmanın ismi buysa yapacak çok işleri var demektir yaramaz bilgisayar buna acilen bir çözüm gerekli hissindeyim.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Şık çalışmalar. Tebrik ederim. :)

siyah olan estetik duruyo fakat firmanın ismi buysa yapacak çok işleri var demektir yaramaz bilgisayar buna acilen bir çözüm gerekli hissindeyim.

kesinlikle katılıyorum.. yaramayan bir bilgisayarı kim almak ister ki :)

Uludağ'daki Beceren Otele de 1970 yılında böyle eleştiriler yapılmıştır herhalde.. Bugün de yapılıyor.

Ama 40 yıldır orada olmayı becermiş.. :)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Şık çalışmalar. Tebrik ederim. :)

Uludağ'daki Beceren Otele de 1970 yılında böyle eleştiriler yapılmıştır herhalde.. Bugün de yapılıyor.

Ama 40 yıldır orada olmayı becermiş.. :)

:)) çok güldüm yaa.. nerden aklınıza geliyor böyle örnekler :) beceren otel öylemi :)) eleştri elbette alıyordur ancak bu bir otel değil ve eğer kendini iyi pazarlayamazsa 40 yıl dayanması zor bir bilgisayar şirketi.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Eminim "Yaramaz Bilgisayar"ı unutamayacaksınız..

Bu ismi tabela, afiş, broşür, kartvizit, vs. nerede olursa olsun gören duyan hiç kimse de unutmayacaktır.

Örneğin şu tür konuşma değişik ortamlarda, değişik kişiler arasında tekrarlanacaktır.

-Nereden aldın bilgisayarı?
-Yaramaz bilgisayardan..

-Hadi olm. Yaramayan bilgisayarı naapçan! Hehehehe.. (Müthiş espri yapmış gülüşü)
-Yaa, işte tanıdıktı, vırttı, zırttı..

-Hşş! İbo!.. Bizimki yaramaz bilgisayar almış.. Hehehehehe.. (Aynı gülüş.. Artık bu müthiş esprili arkadaş, firmanın yürüyen, gezen, yüzen durdurulamaz reklam mecraıdır.)

Bkz. Reklamın iyisi kötüsü olmamak.

Müşteriyi kapıdan içeri sokmak reklam(cın)ın işi.. Gerisi firmanın.. :)

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir bilgisayar firması için en uygun bu kartvizitler arasında bence baştan 2. si olmuş.
Tek yön olarak oda ön yüz olarak sol başdakide uygun değil bence.

yaramazcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim firmamın gercek adını ve telefon numaralarını vermedım gizli olsun diye fırma adı marka tescilli oldugundan gizli tutmak istedım rumuzum 1998 den beri yaramazcat oldugu için kart vizite de yaramaz bilgisayar diye örnek olarak yazdım gercek adı cok güzel bu yüzden paylaşamadım için üzgünüm :))

bu arada 1.kartvizit çalışmam sadecemüşterilere 2.kartvizit çalışmam da di
ğer beyaz kartviizitler arasına kendini belli etsin diye firma yetkılılerıne özel iş yerlerıne veriyorum tum beyaz kartvizitler arasında ben burdayım desın.... :)))

Kartın dik olarak yapılmasının en b üyük sebebi diğer standart kartlardan farklı olması + kartvizitler parlak selefonludur :))

isteyene şablon larını gönderebilirim :))

yorumlarınız için tekrardan teşekkürler..

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Hemen gidip, "Yaramaz Bilgisayar" adını tescil ettiriyorum.

Satarım sonra.. :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim firmamın gercek adını ve telefon numaralarını vermedım gizli olsun diye fırma adı marka tescilli oldugundan gizli tutmak istedım rumuzum 1998 den beri yaramazcat oldugu için kart vizite de yaramaz bilgisayar diye örnek olarak yazdım gercek adı cok güzel bu yüzden paylaşamadım için üzgünüm :))

bu arada 1.kartvizit çalışmam sadecemüşterilere 2.kartvizit çalışmam da di
ğer beyaz kartviizitler arasına kendini belli etsin diye firma yetkılılerıne özel iş yerlerıne veriyorum tum beyaz kartvizitler arasında ben burdayım desın.... :)))

Kartın dik olarak yapılmasının en b üyük sebebi diğer standart kartlardan farklı olması + kartvizitler parlak selefonludur :))

isteyene şablon larını gönderebilirim :))

yorumlarınız için tekrardan teşekkürler..

Marka tescilli bir firma ismini gizlemenin mantığını çözemedim.Millet tescil edilmemiş firma ismini yazmakta çekinmezken sizin tescilli firma ismini gizlemeniz bana tuhaf geldi.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
waow..alttaki süper olmuş.eline sağlık :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Hazır arka plan kullanımı pek özgün bir hareket olmasa gerek. Ayrıca yuvarlaklar içine yerleştirdiğiniz yazılar ve sola hizzaladığınız diğer yazı bloğu bakanda biran evvel bu tasarımdan kaçma hissi uyandırıyor. Diğer çalışmanız ise bir yangın söndürme firmasına veya ısıtma sistemleri yapan bir firmaya daha çok yaraşırdı. Çalışmalarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dilerim.

yaramazcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
yorumlar ıcın tşk ederım..... marka tescıl ismini vermememın tek sebebı marka tescıl yaptıgımız ısım hakkı 28.05.2009 dan berı karar havalede ...28.03.2010 yanı 1 aya kadar herhangı bır ıtıraz olmazsa söz konusu degerı 10.000 Dolarla ölçülen ısım hakkı elimize ulaşacaktır...bunun ıcın bızden baska bu onemli isim hakkını patentleyen bır fırma olmadıgından aslında bızım basvurumuzdan sonra 10 yakın fırma da bu ısım ıcın basvuruda bulundu ama en erken bız basvurdugumuz ıcın suana kadar bı ıtıraz yok son gun ve saate kadar ıtıraz olmazsa marka tescıl yayınlandıktan sonra kullanıma acık olacak ve heryerde tanıtıcaz..bu yuzden gızlı tutmak ıstedık ısmı :))

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İlk çalışmanız renk seçimi olarak dijital dünyayı daha çok çağrıştırıyor. Yazınıza göre tel bilgisi çok çok büyük. Herkesin olmuş dediği kartviziti uygun bulamadım. Enerji içecekleri, bar vs. belki ama bilgisayar hayır, yansıtmıyor.Ellerinize sağlık.

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana 1.si daha güzel geldi 2. renklerini beğenmedim. Sarı-Kırmız-Siyah üçü bi arada ise nefret ederim.