Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartal Otomotiv Logo

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kurumsal Kimlik Çalışması kapsamında sahte bir firma yaratacağım ... Neler yapabilirim demeden önce ufak bi logo ve kartvizit denemesi yaptım ... beğenmeniz dileklerimle ...

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çift başlı kartalı kullanım amaçları ne olabilir diye düşünmedim değil.

Sunumunuz başarılı.

grfkr_ce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir logo ve hoş bir tasarım tebrik ederim

liebesparade

🌱Yeni Üye🌱
ben çok beğendim.merakıma soruyorumda otomotiv şirketi için sadece ısmınden dolayı bir tasarım (kartal) yapmak yerıne başka nasıl tasarımlar yapılablirdi sizce??

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çift başlı kartalı kullanım amaçları ne olabilir diye düşünmedim değil.

Sunumunuz başarılı.

yorumunuz için teşekkürler, sağolun. Çiftbaşlı kartal'ın kullanım amacını düşündüm desem yalan olur, piyasada dolanan tasarımlara bakıyorumda ne kartvizit ne katalog,broşür vs işlerinin hiç birinde böyle bir şey kullanılmamış. Bizim halkımız daha hazır değil bu tarz işlere sanırım.

Komple kurumsal kimlik çalışmasını bitirip, burada yayınlayacağım. Sanırım derdimi o zaman daha iyi anlarsınız. Tekrar yorumunuz için teşekkürler. güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

bence oldukça kaliteli şık bir tasarım olmuş eline sağlık :)

yorumunuz için teşekkürler, diyebileceğim tek şey "kurumsal kimliğin tamamı aaaz sonra" olacaktır sanırım. güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...

güzel bir logo ve hoş bir tasarım tebrik ederim

Teşekkür ederim, sağolun. Üstteki üyeye yazdıklarım sizin içinde geçerli, güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...

ben çok beğendim.merakıma soruyorumda otomotiv şirketi için sadece ısmınden dolayı bir tasarım (kartal) yapmak yerıne başka nasıl tasarımlar yapılablirdi sizce??

yorumunuz için teşekkürler, örnek bir çalışma olacağı için üzerine çok düştüm desem yalan olur. kurumsal kimlik kapsamında diğer örnekleride yapacağım ama tasarım mantığım kartvizitte olduğu gibi sade olur.

neden derseniz, tasarım elemanları ne kadar artarsa bi o kadar kafa karıştırıcı ve çalışmada o kadar itici oluyor.

sadelik en güzeli kanaatindeyim. güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...

muratkabadayi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kardelentekstil.com.tr
eline sağlık güzel bir tasarım, yorumları okuyordum bende çift başlı kartalın anlamını merak ettim nette biraz araştırdım Çift başlı kartal güç ve kudretin sembolüdür. Doğunun ve batının hakimiyetini sembolize eder miş :)

Eloxatin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
kartalın kanadı soldan saga dogru geçiş ile olsaydı diye düşündüm.emeginize saglık.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle sunum, renk uyumu ve görsellik için tebrik ederim.

Bir kaç tanede olumsuz faktöre değinmek isterim;
1-) Web sitesini yazarken "İ" (büyük harfle) yazmışsınız, her nekadar internet çağındada olsak bu bi çok insan için sıkıntı yaratacaktır.
2-) Hayali çalışmaların kusursuza yaklaşması bir grafiker nezninde çok daha kolaydır, elbette hayali çalışmalarda yapılmalıdır, ancak asıl olan var olan bilgilerle çalışmaktır, örneğin çok uzun bir adres satırına denk geldiğinizde, firmanın 2 değilde 3 telefon numarası olduğunda v.b. durumlarda tasarımcının kabiliyetleri ortaya çıkar.

Emeğinize sağlık.