Çift başlı kartalı kullanım amaçları ne olabilir diye düşünmedim değil.
Sunumunuz başarılı.
yorumunuz için teşekkürler, sağolun. Çiftbaşlı kartal'ın kullanım amacını düşündüm desem yalan olur, piyasada dolanan tasarımlara bakıyorumda ne kartvizit ne katalog,broşür vs işlerinin hiç birinde böyle bir şey kullanılmamış. Bizim halkımız daha hazır değil bu tarz işlere sanırım.
Komple kurumsal kimlik çalışmasını bitirip, burada yayınlayacağım. Sanırım derdimi o zaman daha iyi anlarsınız. Tekrar yorumunuz için teşekkürler. güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
bence oldukça kaliteli şık bir tasarım olmuş eline sağlık
yorumunuz için teşekkürler, diyebileceğim tek şey "kurumsal kimliğin tamamı aaaz sonra" olacaktır sanırım. güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...
güzel bir logo ve hoş bir tasarım tebrik ederim
Teşekkür ederim, sağolun. Üstteki üyeye yazdıklarım sizin içinde geçerli, güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...
ben çok beğendim.merakıma soruyorumda otomotiv şirketi için sadece ısmınden dolayı bir tasarım (kartal) yapmak yerıne başka nasıl tasarımlar yapılablirdi sizce??
yorumunuz için teşekkürler, örnek bir çalışma olacağı için üzerine çok düştüm desem yalan olur. kurumsal kimlik kapsamında diğer örnekleride yapacağım ama tasarım mantığım kartvizitte olduğu gibi sade olur.
neden derseniz, tasarım elemanları ne kadar artarsa bi o kadar kafa karıştırıcı ve çalışmada o kadar itici oluyor.
sadelik en güzeli kanaatindeyim. güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle ...