Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karton dosya tasarımım

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
genel olarak güzel bir çalışma olmuş, yalnız adres kısmındaki yazı fontunda ve puntosunda oynarsan daha güzel olucak, başarılar.

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarımınız genel anlamda göze hitap ediyor, fakat benim gözümün yadırgadığı bişey var
firmanın logosunu sanki gelişi güzel yerleştirmişsiniz gibi ve küçük kalmış yani amaç firmanın tanıtımı ise amaca uygun olarak firmanın logosu bence biraz daha dikkat çekici olmalı bunun dışında da bi hata göremiyorum bu çalışmaya bir müdahale yapılamıycak anladığım kadarıyla basılmış bi iş yanlız diğer çalışmalarınızda logo yerleşimine dikkat ederseniz daha başarılı işler çıkaracağınıza emin olabilirsiniz...
saygılarımla...

gulsuna

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acemi bir elden çıkmadığı belli oluyor emeğine sağlık

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Tasarımınız genel anlamda göze hitap ediyor, fakat benim gözümün yadırgadığı bişey var
firmanın logosunu sanki gelişi güzel yerleştirmişsiniz gibi ve küçük kalmış yani amaç firmanın tanıtımı ise amaca uygun olarak firmanın logosu bence biraz daha dikkat çekici olmalı bunun dışında da bi hata göremiyorum bu çalışmaya bir müdahale yapılamıycak anladığım kadarıyla basılmış bi iş yanlız diğer çalışmalarınızda logo yerleşimine dikkat ederseniz daha başarılı işler çıkaracağınıza emin olabilirsiniz...
saygılarımla...

yok daha basılmadı daha ama ön kapak ta başka yerler denedim burası biraz daha hoş duruyordu bu aslında matbaaya taslak gönderdim orada kullanma gereği duymamışlar yeniden buınu yapmışlar :S bakalım birkaç düzenleme istedim bende inşallah olucak birşeyler

matbaargbfv5.jpg

dikkate alacağım yorumların için çok teşekkürler

acemi bir elden çıkmadığı belli oluyor emeğine sağlık

yorumun teşekkürler gulsuna

atomkarinca2004

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar böyle katlamalı bir dosyayı kaç ebatlarında kağıtlara basabliiriiz mesela ben bunu a3 için düşündüm ancak olmadı. bana yardımcı olabilri misiniz?

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine emeği sağlık bence çok güzel olmuş

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için son düzenlemeler yapılıp baskıya girdi bugün nasıl bişi çıkcak acaba :D

nevesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanki altaki o beyaz çizgileri kaldırsan daha şık durucak gibi ama yinede güsel olmuş

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adresierin puntosu dosya kadar onları küçült o internet adresi de kompozisyona damga vurmuş resmen oda bir iletişim adresi telefondan çokta fazla bir önceliği yok. önemli olan logo logo logooooooooooooooooo:)) emeğine sağlık kolay gelsin..

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
yorumlarınız için çok teşekkürler

alttaki beyaz çizgiler kalkınca çok boş kaldı alt kısım :S

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
dünyanın etrafındaki yuvarlaklardan arkada kalan 2 tanesine uzaklıklarına göre kademeli biçimde Blur verseydin güzel bir boyut elde etmiş olurdun.. Tabi ki blurla birlikte boyutlarını da kademelendirmen gerekecek...
Güzel Çalışma ;)

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence arkadaki yazılar çok büyük olmuş onlar biraz daha ufalırsa arka biraz toparlanır. Ön tarafta sloganlarında puntosu biraz ufalıp kesim çizgisinde biraz uzaklaşırsa, internet adresi baya bir ufalırsa (Firma logosundan daha fazla benim gözüme çarptı) bide logo biraz daha büyürse daha iyi olabilir gibi geliyo.

İyi çalışmalar

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
dünyanın etrafındaki yuvarlaklardan arkada kalan 2 tanesine uzaklıklarına göre kademeli biçimde Blur verseydin güzel bir boyut elde etmiş olurdun.. Tabi ki blurla birlikte boyutlarını da kademelendirmen gerekecek...
Güzel Çalışma ;)

çok güzel fikir şuan bir tasarım yapıyorum site onda flashda yapcam dediğini:D dosya basılma aşamasında bakalım zaten taslaktı bu :D

Bence arkadaki yazılar çok büyük olmuş onlar biraz daha ufalırsa arka biraz toparlanır. Ön tarafta sloganlarında puntosu biraz ufalıp kesim çizgisinde biraz uzaklaşırsa, internet adresi baya bir ufalırsa (Firma logosundan daha fazla benim gözüme çarptı) bide logo biraz daha büyürse daha iyi olabilir gibi geliyo.

İyi çalışmalar

bu matbaaya gönderdiim taslaktı onlar yazı font boyutlarını ayarladılar :D

kardeş çalışma güzel ama adres telefon biraz büyük olmamışmı

ayarlandı onlar uygun boyuta getirildi matbaada

çok sade ve şık bir tasarım olmuş ellerinize sağlık.
teşekkürler
çok hoş olmuş tebrikler

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için özellikle uzaktakiler blur olsun fikri çok güzeldi çok teşekkürler

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık, yazı fontu ve renkler çok tatlı duruyor. 250 kb sınırı aştık bu sefer :D başarılarının devamını bekliyoruz ..