Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit calısmaları acemi/1 Gönül Hırdavat

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk calısmamızdır insaallah resim cıkmıstır nedense resim eklemeyi yapamiyorum :angel:

HQCN0.jpg

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok basit bir tasarım olmuş hiç biryerde hiç bir şekilde kullanılmaz daha fazla çalışmanız lazım bu konuda. Daha çok anaokulu kartlarına benziyor.

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok basit bir tasarım olmuş hiç biryerde hiç bir şekilde kullanılmaz daha fazla çalışmanız lazım bu konuda. Daha çok anaokulu kartlarına benziyor.

evet haklısınız sizde :) acemi işi oldu biz ders almaaya basladik 1 hafta icerisinde cok guzel kalrt vizit ve brosürlerle tekrar cikacagiz af buyrun siz ustasiniz bizde cırak ama siz usta oldugunuz icin bu konuda calismalarinizi görsel olarak yapsanız güzel olmazmı mesela örneke olarak yotub ve buna benzer sitelerden tam bir calısma sergileyemiyorum :(
yorumlariniz icin tsk ederim :)

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet haklısınız sizde :) acemi işi oldu biz ders almaaya basladik 1 hafta icerisinde cok guzel kalrt vizit ve brosürlerle tekrar cikacagiz af buyrun siz ustasiniz bizde cırak ama siz usta oldugunuz icin bu konuda calismalarinizi görsel olarak yapsanız güzel olmazmı mesela örneke olarak yotub ve buna benzer sitelerden tam bir calısma sergileyemiyorum :(
yorumlariniz icin tsk ederim :)

ders alıyorsan zaten zamanla öğrenirsin internetten falan farklı kartvizit tasarımları araştır onların benzerlerini yapmaya çalış sonr ayaratıcılığın girer işin içine

ahmetbroke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş bi kart visiztte fazla resim güzel olmaz yazılar alt alta olmalı telefon ve faz en altta olabilir mesala kayıtın boyundan 5 px icerde bi cerceve olabilir bilmiyorum orası senin yaratıcılığına kalmıs

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle program öğrenmekten ziyade size prof. olarak şunları tavsiye etmeliyim.
- Geniş çaplı bir renk araştırması (Renk nedir? Hangi renkler hangi renklerle kullanılır?)
- Temel tasarım ilkeleri nelerdir ve nasıl oluşur?
- Tasarım grup ve çeşitlerine göre dikkat edilmesi gereken ilkeler ... vb.

İnanın programdan önce bunlar öenmlilik derecesi en yüksek olan unsurlardır.

maxiimuss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanın renkleri üzerinde oynamanızı daha çok ürünleri ve ismi yada şirketi ön plana çıkartacak renkleri kullanın.Sade bir çalışma olmuş.Renk uyumunuda ayarlayamamışsınız.Tavsiyem renk ayarlamasını iyi yapın ve daha iyi birşeyler hayal edin.

(Nacizane görüşümdür.)

ataahu

🌱Yeni Üye🌱
Bak dinle beni sen ortaya bır kartvızıt cıkarmısın eyvalllah demekkı hıc kullanmıyor yada bılmıyor degılsın yavasca ogrenceksın.fakat marıfet öğrenmek degıl de ortaya kendı yaratıcılıgını cıkarmak.ben oturdugumda etrafıma baktıgımda bır tablo olsun resım olsun bıseyler cıkarıyorum mesela ben bır tablodan bı logo cıkarıyorum eskız yapıyorum tarayıp çiziyorum.ama ınan kendıme hala grafıker dıyemıyorum daha cok calısmalıım.dediğim gibi programı bır yere kadar öğrenırsın ama yapman gereken tek sey yaratıcılık.tesekkurler

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar yorumlarınız icin tsk ederim