Olmamış elif yaao resimleri kullanmasan sade ve şık bir çalışma yapsan nasıl olur.
Birde logo sana ait ise yazı karakteri üzerinde oynayabilirmisin çok daha güzel şeyler çıkar emin ol.
Yinede emeğine sağlık
müşteri resim istiyorbende isterim şöyle sade ve şık bir çalışma yapmak...logo da onlara ait..keşke herşeyi bize bıraksalar..illaki herşeye müdahale ederler...şöyle olsun böyle olsun diye..iş bittiğinde bazen yok canım bu tasarım bana ait olamaz diyerek kendi kendime söyleniyorum..:surprised:
Bence tasarımcının bir işi de müşteriyi yapacağı iş konusunda ikna etmek. Müşterinin istekleri doğrultusunda çalışma yapınca tasarımcı değil operatör olunuyor malesef. Müşterinizle doğrudan siz irtibattaysanız bence böyle bir karvizit çalışması oamayacağına ikna edin eğer arada müşteri temsilcileriniz varsa da onların ikna kabiliyetleri meslekleri gereği yüksek olduğu için onlar duruma el atsın. Emeğinize sağlık...
Dolphin Market yazısına cooper black font hiç gitmemiş ama genel anlamda uyum 2. Seçenekde daha güzel![]()
sizde bilirsiniz ki ne kadar ikna kabiliyetiniz olsa da parasını ben ödüyorum siz benim istediğimi yapın diyen müşterilerimiz oluyor...ikna edilecek kişide ikna edilmeye müsait olmalı...ne kadar hoş bir çalışma olsada ben bunu bu şekilde istemiyorum diyerek iptal edilebiliyor...bütün yaptığımız işler birer sanat eseri olamıyor her kesimin kendine göre bir tarzı var...yorumunuz için teşekkür ederim arkadaşım...
Sanat eseri olmasına gerek yok zatenBen müşteriye broşür gibi kartvizit yapılmayacağının anlatılmasından yanayım. Tabiki müşteri illaki böyle bir çalışma istiyorsa yapılacak bir şey yok. Eleştirimin özünü anlamamışsınız sanki ya da bana öyle geldi. Müşteri kafasında bir taslakla geliyorsa bizlerde onu uyguluyorsak bizler müşterinin operatörü oluyoruz. Bu da bize ait bir çalışma olmuyor. Dediğine katılıyorum harfiyen dediğin tarzda müşteriler elbette var karşısındaki tasarımcıya yaptırır yaptıramaz o da karşısında ki kişiye bağlı da özellikle vurguluyorum demek istediğim müşterinin dediği yapılıyorsa o tasarım müşteriye ait. Burada ki tüm eleştireler de müşteriye bence. elinize sağlık...
Sanat eseri olmasına gerek yok zatenBen müşteriye broşür gibi kartvizit yapılmayacağının anlatılmasından yanayım. Tabiki müşteri illaki böyle bir çalışma istiyorsa yapılacak bir şey yok. Eleştirimin özünü anlamamışsınız sanki ya da bana öyle geldi. Müşteri kafasında bir taslakla geliyorsa bizlerde onu uyguluyorsak bizler müşterinin operatörü oluyoruz. Bu da bize ait bir çalışma olmuyor. Dediğine katılıyorum harfiyen dediğin tarzda müşteriler elbette var karşısındaki tasarımcıya yaptırır yaptıramaz o da karşısında ki kişiye bağlı da özellikle vurguluyorum demek istediğim müşterinin dediği yapılıyorsa o tasarım müşteriye ait. Burada ki tüm eleştireler de müşteriye bence. elinize sağlık...
Bence gayet amacına uygun bir çalışma olmuş.. Zaten kimsenin çalışmayı olumsuz eleştirdiği de yok aslında.. Kartvizitte görsel abartılmasın denilmiş, estetik açıdan hiç bir sorun yok..
Yazıları okunmayan bir sürü abartılı kartvizit de gördük.. Bu çalışmalar onların yanında gayet sade bile kalıyor..
Elinize sağlık, müşteriniz de memnun olduğuna göre mesele bitmiştir..![]()
Bende Sade bir tasarımdan yanayım, ama dışardan müdahelelerde yapacak bir şey malesef olmuyor.
Basılmış olan çalışma fena degil, emek harcanan her şey güzeldir, inşallah daha güzel ve kendinin hakim olduğun çalışmalarda imzan olur elif![]()