Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit çalışmam... E Art Grafik Tasarım

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Deneme amaçlı bir çalışmam, iyi sayılmayabilir fakat ben beğendim diyebilirim en azından çalışmamın arkasında durmalıyım :worried:

iKLFT.jpg
:sweating:

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet kesinlikle çok kötü olmuş keşke koymasaydım diyorum simdi

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
En azından dürüst, samimi ve cesaretlisiniz.. :)

Tebrikler..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com

Bence o kadarda kötü değil sadece yazılar ve logo bir kartvizit için çok büyük olmuş renk seçiminizde tabiki ve iyikide bizimle paylaşmışınızki eksiklerinizi biz söyleyelim sizde tamamlayın ve ben inanıyorumki iyi işler çıkaracaksınız hayatınızda başarılar dilerim.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) teşekkürler maalesef corelle aram çok kötü şu an ps,illustrator gibi iyi değil maalesef o yüzden bu kadar kaliteden yoksun şeyler çıktı ortaya ama uğrasıp iyi şeyler çıkaracağım umarım.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence o kadarda kötü değil sadece yazılar ve logo bir kartvizit için çok büyük olmuş renk seçiminizde tabiki ve iyikide bizimle paylaşmışınızki eksiklerinizi biz söyleyelim sizde tamamlayın ve ben inanıyorumki iyi işler çıkaracaksınız hayatınızda başarılar dilerim.

Sağolun bende öyle umuyorum.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
:) teşekkürler maalesef corelle aram çok kötü şu an ps,illustrator gibi iyi değil maalesef o yüzden bu kadar kaliteden yoksun şeyler çıktı ortaya ama uğrasıp iyi şeyler çıkaracağım umarım.
:S Neden Corel o halde?

Illustrator kullanın??

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öğrenmeye çalışıyorum diyebilirim..

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com

Corel Draw'da iyi işler çıkarılamaz diye birşey yoktur.

Bu sizin yaratıcılığınızla alakalı bir konudur. Ben Corel Draw'la mükemmel işler çıkaran nice insanlar tanıdım.

Bence daha çok araştırma yapın ve daha çok uğraş sarfedin bakın neler çıkacak.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel Draw'da iyi işler çıkarılamaz diye birşey yoktur.

Bu sizin yaratıcılığınızla alakalı bir konudur. Ben Corel Draw'la mükemmel işler çıkaran nice insanlar tanıdım.

Bence daha çok araştırma yapın ve daha çok uğraş sarfedin bakın neler çıkacak.

Kesinlikle öyle..Coreli de geçelim basit gördüğümüz Paint'le dahi mükemmel şeyler yapan kişiler var,evet durmadan arastırmaya devam edeceğim.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
k.bakma ama çok kötü

Baştaki çok kötü diyen arkadaşlara katılmıyorum, bence çalışma üstünde durulduğunda gayet güzel olabilir, bana öyle gözükmedi. Çok biliyorsanız sizde koyun çalışmanızı yorumlayalım. Arkadaş size büyük bi iddada bulunmadı sadece çalışması hakkında yorum istedi ukala olmayalım lütfen.

Arkadaşım senin araştırma ve yeni bir şey öğrenme azmin olduktan sonra biraz bir yetenekle güzel işler çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Baştaki çok kötü diyen arkadaşlara katılmıyorum, bence çalışma üstünde durulduğunda gayet güzel olabilir, bana öyle gözükmedi. Çok biliyorsanız sizde koyun çalışmanızı yorumlayalım. Arkadaş size büyük bi iddada bulunmadı sadece çalışması hakkında yorum istedi ukala olmayalım lütfen.

Alıntı yaptığınız ikinci arkadaş, koymuş zaten çalışmasını.. :giggle:

Bence, diğer arkadaş da kötü bir şey söylememiş ki.. Siz sakin olmalısınız sanırım. :)

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟

Arkadaşım senin araştırma ve yeni bir şey öğrenme azmin olduktan sonra biraz bir yetenekle güzel işler çıkarabilirsiniz.

Teşekkür ederim... o kötü diyen kişilerden biri de benim :) aslında..Az önce bir çalışma daha ekledim 20 dk bir arastırma yapıp bişeyler yapmaya çalıştım bundan iyi oldu zannımca.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Alıntı yaptığınız ikinci arkadaş, koymuş zaten çalışmasını.. :giggle:

Bence, diğer arkadaş da kötü bir şey söylememiş ki.. Siz sakin olmalısınız sanırım. :)

Teşekkür ederim... o kötü diyen kişilerden biri de benim :) aslında..Az önce bir çalışma daha ekledim 20 dk bir arastırma yapıp bişeyler yapmaya çalıştım bundan iyi oldu zannımca.

Kusura bakmayın böyle yorum yazanları görünce insan biraz asabileşiyo bende arada sizide yazmışım :D

feanorien

🌱Yeni Üye🌱

3 renk bence gayet güzel ama tasarıma gelince onu söyleyemem...
Grafiğe ihanet edemem:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Ne kadar kötü olursa olsun,bir emek sarfedilmiş.Tasarım zayıf da olsa buraya yüklemenizde fayda var.Çünkü eleştiriler doğrultusunda kendini geliştirir ve hatalardan ders çıkarırsın.Emeğine sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
tasarımın corelle ilustratörle ne alakası var

Illustrator kullanın??

2 side birbirinden değerli program tasarım kötü ise programların günahı ne arkadaşlar pardon ama programlara bahane bulmayalım değilmi ? biraz daha çalışırsan daha iyilerini çıkartırsın ama tavsiyem kartvizit örneklerini bir incele kendime yaptığım kartvizit mesela:
graphicturkkartson.jpg

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
2 side birbirinden değerli program tasarım kötü ise programların günahı ne arkadaşlar pardon ama programlara bahane bulmayalım değilmi ?...
Programlara bahane bulmak mı? :S

Şu söze,

:) ... corelle aram çok kötü şu an ps,illustrator gibi iyi değil...

verilen cevap..

Illustrator kullanın??

Neden bildiğin yoldan gitmedin anlamında..

Corel'i, AI ile; AI'yi Corel'le değiştirin.. O zaman da "Neden AI o halde?" derdim.. :) Yani neden bildiğinle değil? Anlamında.. :)