Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit calismam

helldorado

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.caddebostan.net
merhaba müsterime bir kartvizit calismasi yaptim iyi yada kötü yorumlarinizi esirgemeyin..

seherux1.jpg

Benzer konular

turkuaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adres bölümünün üzerindeki turuncu çizgiyi, kartvizite ortalayarak biraz daha uzatıp düzenler ve adres / tel yazıların a da ortalayarak yazarsanız daha şık durur. Çünkü üsteki logo altındaki şeritlerle birlikte bakınca orantız duruyor. seheri de belki değiştirme olanağınız varsa karekter olarak değiştirip arasını açabilirsiniz ama düşünce olarak güzel bir çalışma.elinize sağlık

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Adresi tek satır yapıp turuncu çizgiyi uzatabilirsin... Birde logo çok büyük geldi gözüme... Aslında biraz daha farklı bişiler deneyebilirsin bence..

Mustafa Cetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adres biLgiLerinin Fontunu küçült bence ve de hayalin' de dedigi gibi tek satırda daha iyi olur bence
gerisi hoş olmus bence eline sagLik

KontDRACULA_001

🌱Yeni Üye🌱
Gayet güzel bir çalışma. Hoş ve sade
Bende arkadaşlar gibi turuncu çizgiyi kartvizitin tamamı şeklinde uzatmanın daha iyi olacağını düşünüyorum.

Adresi tek satır yapabilirsen yap. Yoksa 2 satır ve ortada daha iyi durur. Tabi bu durumda üstteki çizgide aşağı iner.

acun

🌱Yeni Üye🌱
denge denen bir şeyden haberin varmı?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
denge denen bir şeyden haberin varmı?

Nedir bu bahsettiğiniz denge. Bizimle paylaşırsanız hepimiz öğrenmiş oluruz. Ama böyle üstü kapalı bir eleştiri yaparsanız eleştiri dengesini de ben size soracağım...