Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit Çalışması

Benzer konular

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
altta ki bant çok kalın olmuş, yazı fontlarını da değiştirsen iyi olacak gibi ;)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Kartvizite ilk baktığımda okuduğum şey Yağmur KERVANLI. Yağmur Butik çok silik kalmış. Bence biraz daha büyümeli. Onun dışında ilginç ve hoş olmuş su damlacıkları.
Eline sağlık.

.YAGMUR.

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler eleştiriler için dikkat ettim de isim daha fazla vurgulanmış gerçekten

Lovejoy_048

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firma ismi zayıf, şahıs ismi daha öne çıkmış..kartvizitlerde özellikle isimlerde daha zayıf fontlar kullanmalısın

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncellikle emeğinize sağlık.
Font konusunda ve altaki band konusunda arkadaşıma katılıyorum. Ve firma ismi biraz daha ayrı bir yerde bulundurulabilinir. Renk açısından ise biraz soğuk duruyor daha açık renkler kullamanızı tavsiye ederim. Başarılar...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
firma ismini biraz daha okunur yap, alt kısımdaki bant arkadaşların dediği gibi çok kalın kalmış. her yede kabartma ve gölge kullanman şatt değil, biraz daha sadeleştir ve son olarak forum kuralları gereği isim ve adres kısımlarını flue yap...

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Bence yazı tipi daha okunaklı ve sade seçilmeli, gri arka plan üzerine açık tonlarda farklı bir renk denersen hoş sonuçlar çıkabilir diye düşünüyorum. Başarılar...

mubatu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade bi çalışma yazı karakteri tam olmamış sanırım türkçe karakter sorunu var (YAGMUR) alttaki kutucuk kalın ve renklerini biraz daha aç öok daha hoş olur...
kolay gelsin

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
arka fona gökyüzübirleşimi bi deniz görünmü olabilir. Hafiften de yağmur damlaları cama çarpabilir. gerisi tamam zaten, eline sağlık başarılar..