Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kartvizit Logo Çalışması tantunicim damak tadı arayanların adresi
bence en zor kartvizit tasarımlarından biri tantunici donerci kebapcı falandır, bunda da o sıkıntı cekilmiş gorunuyor, kartvizite bakınca ben ilaç mumessili kartı falan sandım bana tantuniyi hiç anlatamadı
bence en zor kartvizit tasarımlarından biri tantunici donerci kebapcı falandır, bunda da o sıkıntı cekilmiş gorunuyor, kartvizite bakınca ben ilaç mumessili kartı falan sandım bana tantuniyi hiç anlatamadı
yine yanlış anladın =) başka yorumlarını da okumuştum hep yanlış anlıyorsun yada eleştiriye tahammulun yok, ben sana kartvizit kotu demedim, guzel [ diğer tasarımlarınla aynı ], bana gelince ben ve ekibim nesnel çalışıyoruz, merak etme bir tantuni tasarlıcam senin için bu arada çok güveniyorsan kendine kartvizit firmamda yüzde ilede çalışabilirsin
al bakalım, biraz düşün neden bu background u kullandım sol taraftaki baloncuklar neyi anlatıo logodoki i nin noktası neden oyle, biraz düşün sonrada araştır, kırmızının özelliklerini forumun içinde var