Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit Logo Çalışması tantunicim damak tadı arayanların adresi

hhatay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ancak bu kadar canlı ve hoş bi renk kullanılabilir. çok güzel olmuş...

musty123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence en zor kartvizit tasarımlarından biri tantunici donerci kebapcı falandır, bunda da o sıkıntı cekilmiş gorunuyor, kartvizite bakınca ben ilaç mumessili kartı falan sandım bana tantuniyi hiç anlatamadı :D

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence en zor kartvizit tasarımlarından biri tantunici donerci kebapcı falandır, bunda da o sıkıntı cekilmiş gorunuyor, kartvizite bakınca ben ilaç mumessili kartı falan sandım bana tantuniyi hiç anlatamadı :D

hmmm. O sizin görüşünüz tabiki. O zaman sizin tantuniciyi andıran kartvizit tasarımlarınızı görmek isterim ;)

musty123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yine yanlış anladın =) başka yorumlarını da okumuştum hep yanlış anlıyorsun yada eleştiriye tahammulun yok, ben sana kartvizit kotu demedim, guzel [ diğer tasarımlarınla aynı ], bana gelince ben ve ekibim nesnel çalışıyoruz, merak etme bir tantuni tasarlıcam senin için ;) bu arada çok güveniyorsan kendine kartvizit firmamda yüzde ilede çalışabilirsin ;)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sadece gülüyorum :). Ve çalışmayı bekliyorum..

musty123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tantunicim.jpg

al bakalım, biraz düşün neden bu background u kullandım sol taraftaki baloncuklar neyi anlatıo logodoki i nin noktası neden oyle, biraz düşün sonrada araştır, kırmızının özelliklerini forumun içinde var ;)

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğinize sağlık sade ve hoş.