Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
görsel gözükmüyor

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
İletişim bilgilerini kapatarak ve RGB modda yüklemelisiniz.

Cadde kelimesini iki harf ile kısaltmak istiyorsanız, CA yerine Cd Şeklinde yazmanızı öneririm. SEVALCA gibi algılanıyor.

Ve karışık görünüyor, bence sadeleştirmeye çalışmalısınız.

Kolay gelsin.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bir karvizit için çok karışık olmş bir de kartvizit şahsa ait olur benim bildiğim isim yazman lazım

emine göztepe

🌱Yeni Üye🌱
fırma sahıs degıl bır kac ortaklar o yuzden sadece fırma adına ıstendıgı ıcın bu sekılde yaptım...

seytan_crn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvisit midir? kartvizit mi ?

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu basabilecek bir matbaa bulmak zor.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
evet belki bir kartvizitte bu kadar bilginin yer alması pek doğru kabul edilmiyor ama müşteri istedikten sonra da bu bilgileri gözü yormadan ve karışıklığa neden olmayacak şekilde eklemek de grafikerin görevidir. Bunu başardığını rahatlıkla söyleyebilirim. düşüncen güzel. ayrıca baskı konusunda problem yaşayacağını sanmıyorum ofset baskıdan istediğin sonucu alabilirsin (her matbaa basamaz o ayrı).
-Dairelerdeki ışık yansımalarında bir problem var sanıyorum (tırtıklanma söz konusu)
-İletişim kısmında "caddesi" kısaltmasını"ca" şeklinde yazmışsın ve bu şekilde kısaltımını ilk defa görüyorum. Doğrusu"cad." veya "cd." şeklinde olmalı.
-Ortadaki "Hizmetler" ibaresi eksik gibi geldi bana belki "hizmetlerimiz" olsaydı daha uygun olabilirdi. Belkide öyle bir ibareye hiç gerek de yoktur.
-Kartvizitin 4 renkten oluşması ve özel kesim gerektirdiği için ekstra bıçak ihtiyacı ile biraz maliyetli bir seçim olmuş bunu da göz önünde bulundurmalısın.

Eline sağlık :wink:

• Beğen
Tepkiler: Nur

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
cardvisit için fazla olmuş bir çalışma gibi biraz fazla yoğunluk var gibi ayrıca ortak olsada olmasada cardvisitin amacı iletişim bilgilerini verebilmek olduğu için isim yazılmalı kaç ortak olursa olsun gerekirse çalışanlar içinde benim bilgim bu emeğe saygı ellere sağlık

emine göztepe

🌱Yeni Üye🌱
bu 5 dk ıcınde yapılmıstır ve o zaman ıcınde ancak bu kadar cıktı ustunde ugrasma zamanım olmadı o yuzden belkıde bu kadar karısık oldu...

zeybek16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nıye bunu basabılcek bır matbaa zor sen gonder arkadasım bana ben bastırayım sana aynı gorundugu gıbı matbaa sistemlerınden haberınız yok galıba...o yuvarlak olan kısımları bide mat selefon ustune lak koydukmu aynen oyle cıkar...neyse yoruma gelınce kartvızıt gıbı olmamıs calısmalar guzel bu calısmalar kartvızıte olmaz el ılanına donmus kartvızıt...yinede calısmalar guzel...

troyali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İletişim bilgilerindeki "CA" kısmını "CD" olarak yazarsan dah doğru olur zira kardeşim türkçe öğretmeni bazen kısaltmalarda ona soruyorum doğrusu hangisi diye.