Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kasap Logo Et Dünyası

megafiker

🌱Yeni Üye🌱
kasapsenozor6.gif

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
et dünyası yazısı çok büyük (dünyası yazarken "ü" yazmayı unutmayınız)... daha küçük kullanmalısınız... çünkü önemli olan orada sanoz ya da sonoz (ismi anlayamadım)... bence firma ismini normal şekilde yazıp o danayı (dana değilse özür dilerim) daha farklı bir yere taşımalısınız...

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Et dünyası fontu olmamış bence farklı bir font deneyebilirsin...ayrıca ü yazmayı unutmuşsun sanırım veya fontun türkçe değildi... birde yazı ne olduğu belli değil arkadaşın dediği gibi sanoz mu sonoz mu belli değil bencede firmanın ismi önde olmalı....

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
firma adını tam şekilde yazabilirsen sevinirim. çünkü okunmuyor. her sesli harfi koydum ve denedim ama çağrışım yaptığı bir kelime de olmayınca anlaşılması zor oluyor. et dünyası için daha küçük boyutta farklı font alternatifleri deneyebilirsin. uygun olabilecek bir logo tabii anlaşılır hale getirilebilirse. eline sağlık.

sevketderya

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlara katılıyorum firmanın ismi belli değil dananın hangi harfi temsil ettiği kafa karıştırıcı fakat illaki ben bu dana resmini kullanacam dersen O harfinde birşyler düşün mesela dana yı o harfinin içerisinden çıkar vs.

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
firma ismi okunmuyor. inek kafası koymuşsun ama hangi harf?

ayrıca bu tür sektörde hep şehvetlice dilini çıkarmış sığır, tavuk filan görüyoruz. yani sığır neden dilini çıkartıp "çok lezzetli abi mutlaka ye" ifadesine bürünsün ki. sığırın kendisi kesiliyor zaten.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bende arkadaşlara katılıyorum inek kafasının o mu ö mü yada hangi başka harfi belirtiyor anlamadım...